Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Harisnyát vagy combfixet? Milyen szoknyával és bugyival?2020. aug. 28. 13:29
1/12 anonim válasza:
Utcára harisnyát az ágyban combfixet. Csak mini szoknyát szoktam hordani és tangát vagy francia bugyit.
2/12 anonim válasza:
Még csak szoknyát sem szoktam hordani. De ha muszáj inkább combfix.
3/12 anonim válasza:
Normál öltözékként harisnya, nem csúszik le, nem kell állandóan igazgatni. Randira, szexhez egyértelműen combfix.
5/12 anonim válasza:
combfix párti vagyok, számomra az kényelmesebb, és olyan szoknyával amiből nem látszik ki a csipke rész
6/12 anonim válasza:
Harisnanadrágot és combfixet is szoktam húzni,hangulatfüggő. Ágyban is lehet harisnyanadrág, ki lehet szakítani a megfelelő helyen.):
Szoknyából a térdig érőket szoktam.
7/12 anonim válasza:
Nálunk előírás a munkahelyen a harisnya. Igy melegben combfix, télen harisnyanadrág. (Van légkondi, és csak bent veszem fel.)Szoknya változatos.
8/12 anonim válasza:
Combfix
Változó a szoknya de többnyire comb középig érő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!