Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen barátnő hosszútávon nyomasztó lenne nektek?
Figyelt kérdés
Aki szeret szopni, bárhol, ahol megkívánja, akár viszonzás nélkül is.2020. aug. 27. 22:35
11/23 anonim válasza:
Szivesen megismerkednek ilyen csajjal 😄
12/23 anonim válasza:
Nem ettől lesz egy barátnő ideális, hanem attól hogy mennyire normális a hétköznapokban, mennyire van meg a közös hullámhossz, avagy a szerelem. Persze ha magas libidója az egyáltalán nem baj, s az sem ha spontán történnek "dolgok" (sőt csak változatossá teszik a szexet).
13/23 anonim válasza:
Az hogy szeret az jó. Én is szeretek nyalakodni Viszont a törvényes kereteket ha nem tartja tiszteletben, az kizáró ok nálam
16/23 anonim válasza:
En pl nagyon szeretnem. Igy is elgondolom hogy milyen lenne pl egy busz hatso ulesen ahol nincsenek sokan vagy akar egy wc-ben vagy barhol :D En gondolok ilyenre csak egy csajon se szeretett szopni, igy nem is mondtam h nekem mikor esne jol vagy h mas helyen is jo lenne. De en szivesen kiprobalnam ha lenne ilyen csaj mellesleg o se maradna viszonzas nelkul. Persze nem ott kapna a viszonzast hanem ahogy hazaerunk otthon az agyban egy jo kufirc. Nekem eleg sokat all a cerka es sokaig mivel fiatal vagyok igy lehetne :DD Akar egyik szopas utan a masik is. :)
17/23 anonim válasza:
15-ös, és hányan mondták már neked, hogy ez probléma? :D
19/23 anonim válasza:
18-as nah pont ezért nem értem a kérdés létjogosultságának okát. A legtöbb pasi ilyen nőről álmodik. :D
20/23 A kérdező kommentje:
A kèrdés oka az volt, hogy bár sok férfi álmodik szexmániás nőről. Amikor megkapják, mégsem tudják tartani a tempót, és eljut odáig a dolog, hogy idegesítővé válik a barátnő.
2020. aug. 28. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!