Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztaltabbak! Hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltabbak! Hogyan lehet hosszútávon feldobni a szexuális életet?

Figyelt kérdés

Mármint az elején egy csomó mindent kipróbálunk, igyekszünk kielégíteni a másikat. De mi van akkor, ha már megvolt az összes póz (amire fizikálisan mindketten képesek vagyunk 😅) többször, amik a kedvencek voltak nyilván sokkal többször. Lassabb, hevesebb szexek. Előjáték mindenféle formában. Egymás előtt masztizás. Kikötözés oda-vissza, szembekötés, különböző játékok, jelmezek...

Szóval ami nem tiltólistás valamelyikünk számára az kb mind megvolt.. most még élvezzük a dolgot, de mi lesz 10 év múlva vagy nem tudom 🤷‍♀️ hogyan lehet feldobni a szexet, szexuális életet? Hogy izgató maradjon, ne laposodjon el, ne legyen uncsi, tényleg maximálisan kívánjuk egymást.

(Kérlek normálisan válaszoljatok, és ne azt írjátok, hogy ne hízzon el egyikünk sem, meg ilyenek, mert ezek evidensek, köszi)

2020. aug. 15. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi uj helyszineket probaltunk ki pl szalloda erkely, akkor beoltozos dolgokat, tobbszor csak spontan letamad vagy van hogy egesz nap huzza az agyam
2020. aug. 15. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy igen jó kérdés...
2020. aug. 15. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem kell nagyon feldobni, csak arra kell törekedni, hogy élvezetes legyen! Ez bennem akkor merült fel, amikor egy neves szexuálpszichológust az időskori szexuális élet megfűszerezéséről kérdeztek, és elmagyarázta, hogy változatosság, új pózok, és eszközök használata. Egyszerűen nevetségesnek találtam, hogy 60-70 plusszos emberek az új pózok kipróbálásával, új eszközöket bevetve, egyre izgalmasabbá tehetik a szexuális életüket. Elég élénk a fantáziám, és elképzeltem a szomszédunkat, - a pocakos, az 1. emeletre alig bíró felmenni- 70 körüli Karcsi bácsit és a kedves nejét, Klári nénit, amint az új análplugut felváltva, fejen állva próbálják ki, és folyamatosan izgatják egymást, majd alig 2-3 óra múlva életük legnagyobb orgazmusát élik át.

Akkor értettem meg, hogy mindennek ideje van, és van amit nem lehet, vagy nem érdemes fokozni, sőt adott esetben kifejezetten káros.

2020. aug. 15. 12:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a változatosságot meg új pózok tanácsot nem tudom megérteni. Egy évtizedes, több évtizedes kapcsolatban egyértelmű, hogy ezeken már túl vannak azok akik tanácsot kérnek. Nem tudom elképzelni, hogy van az a pár, aki ennyi idő alatt nem próbált ki mindent ami csak eszébe jutott.
2020. aug. 15. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!