Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem így néz ki egy átlagos szex vagy a pasi min lepődött ezen ennnyire meg?
En is így gondolnám nagyjából, ahogy a kérdező. Mondjuk ha sikerül egyszerre elélvezni, akkor összebújás. Ha nem , akkor persze kényeztetem a lányt h neki is meglegyen a jó :)
Bár ennek ellenére nem igen találok csajt magam mellé...
Nálunk két verzió van.
A párommal: kimegy fogat mosni fürdés után, (én már úgy megyek be) meztelen vagy ledobja azt a pár ruhát/bugyit, Csókolózunk, beleül, dugunk csókolózva, elélvez. Megfordulunk hátulról dugunk elélvez. Megint lovagol, majd misszionárius és elélvez. Atán hasra fekszik dugunk és elélvez. Oldalt csináljuk majd szemből és vagy elélvezek vagy ő élvez el. Ez utóbbi esetben hosszas könyörgésre rám jön fordítva és kinyalom, miközben ő orálozik de nem olyan jól ezért megint elélvez. Én elkezdem verni miközben nyalom és a szájába élvezek, vagy annyira felizgatom hogy engedi seggbedugni magát és úgy élvezek belé.
Idegen csajjal amimostanában elég ritka: Sok csók, sok puszi sok cirógatás. Nyalom a mellét a combját a punciját, ő bekapja majd beleül vagy szétteszi és szenvedélyes szeretkezés közben elélvez majd pár póz után én is beleélvezek. Aztán kis pihenő és kinyalom, majd beteszem és több pózban elélvez, majd én is belé és ez még 1-2x aztán simi puszik, tapi és kinyalom és kb 3-4 óra együttlét után lelépek búcsúcsókkal.
Hozzáteszem az elején az asszonnyal is így volt de az évek alatt ő visszatért a régi türelmetlen önző énjéhez és egy csomó dolgot nem akar csinálni, nem akar rám figyelni stb. A szenvedély se a régi. Énbennem lenne de ő a napi problémáit behozza az ágyba ahogy azt a nők szokták...
35F
Teljesen igazat adok neked. Egy onzo a gyerek.
Bár én annyit jegyeznék meg, hogy szex elott nem szeretem ha élvezésig szopnak. Es én se nyalok élvezésig. Inkább sex kozben élvezzunk el, ugy nagyobb a tuzijáték. Inkább még utána belefér még egy élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!