Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem így néz ki egy átlagos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem így néz ki egy átlagos szex vagy a pasi min lepődött ezen ennnyire meg?

Figyelt kérdés
Egymás levetkőztetése-->egész test végigsimítása-->pénisz simogatása kézzel-->pénisz izgatása nyelvvel élvezésig-->másik testének simogatása-->puncisimi-->puncinyalás élvezésig-->szex-->elélvezés után orális kényeztetés a lánynak-->összebújás egymás karjaiban.

#szex #szex menete
2020. aug. 27. 19:53
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Szimplán lustának meg nemtörődömnek tűnik. A jó szex nem egy szopás meg egy gyors kefe :D Nekem nem feltétlenül az a sorrend,amit te írtál, de mindenképp kicsit több annál,mint amit ő elképzelt :D Ha meglepődött,akkor eddig jobbára csak kurvázni volt, vagy csak igénytelen kapcsolatai voltak.
2020. aug. 27. 20:25
 12/24 anonim ***** válasza:
54%

En is így gondolnám nagyjából, ahogy a kérdező. Mondjuk ha sikerül egyszerre elélvezni, akkor összebújás. Ha nem , akkor persze kényeztetem a lányt h neki is meglegyen a jó :)

Bár ennek ellenére nem igen találok csajt magam mellé...

2020. aug. 27. 20:38
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ezt te baxtad el, ti nők sosem tudtok helyes döntést hozni párválasztás terén, mert mindig a legnagyobbszájú szájhuszárok után rohantok, aztán akit meg észre sem vesztek lehet hogy jobban megdugna mint Rocco Siftedi.
2020. aug. 27. 21:59
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

Nálunk két verzió van.

A párommal: kimegy fogat mosni fürdés után, (én már úgy megyek be) meztelen vagy ledobja azt a pár ruhát/bugyit, Csókolózunk, beleül, dugunk csókolózva, elélvez. Megfordulunk hátulról dugunk elélvez. Megint lovagol, majd misszionárius és elélvez. Atán hasra fekszik dugunk és elélvez. Oldalt csináljuk majd szemből és vagy elélvezek vagy ő élvez el. Ez utóbbi esetben hosszas könyörgésre rám jön fordítva és kinyalom, miközben ő orálozik de nem olyan jól ezért megint elélvez. Én elkezdem verni miközben nyalom és a szájába élvezek, vagy annyira felizgatom hogy engedi seggbedugni magát és úgy élvezek belé.

Idegen csajjal amimostanában elég ritka: Sok csók, sok puszi sok cirógatás. Nyalom a mellét a combját a punciját, ő bekapja majd beleül vagy szétteszi és szenvedélyes szeretkezés közben elélvez majd pár póz után én is beleélvezek. Aztán kis pihenő és kinyalom, majd beteszem és több pózban elélvez, majd én is belé és ez még 1-2x aztán simi puszik, tapi és kinyalom és kb 3-4 óra együttlét után lelépek búcsúcsókkal.

Hozzáteszem az elején az asszonnyal is így volt de az évek alatt ő visszatért a régi türelmetlen önző énjéhez és egy csomó dolgot nem akar csinálni, nem akar rám figyelni stb. A szenvedély se a régi. Énbennem lenne de ő a napi problémáit behozza az ágyba ahogy azt a nők szokták...

35F

2020. aug. 27. 22:05
 15/24 anonim ***** válasza:
35%
Fuh 14es, az utolso gondolat utott. Hogy behozza a gondokat az agyba... aterzem. Es sajna mashol is igaz... ahogy irtad: ahogy a nok szoktak... F32
2020. aug. 27. 22:11
 16/24 anonim ***** válasza:
13-as Te nagyon kulturált vagy, nem tudom ki mert lepontozni! De Te érték vagy! HIGHFIVE haver!
2020. aug. 27. 22:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazat adok neked. Egy onzo a gyerek.

Bár én annyit jegyeznék meg, hogy szex elott nem szeretem ha élvezésig szopnak. Es én se nyalok élvezésig. Inkább sex kozben élvezzunk el, ugy nagyobb a tuzijáték. Inkább még utána belefér még egy élvezet.

2020. aug. 27. 23:03
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
17: ja én is utálom, ha az aktuális csaj g*cis fogait kell csókolgatnom miután elmentem. Én akkor már elhaló félben vagyok, így nem gerjedek különösebben a l*cskos p*nára sem. De ha pihiztem 20-25 percet...!
2020. aug. 27. 23:06
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Magyarra lefordítva a történetet: dugás nem volt csak orál és kézimunka és a pasi ezt "hiányolta". Egy lágy romantikus, érzelmekkel telített pettingelős történetet írtál le, ha szeretitek egymást akkor teljesen rendben van, nincs ezzel semmi gond. Ha nem kapcsolatban történt... akkor se háborogjon, köszönje meg a lehetőséget és ne követelőzzön dugásért (az viszont a pasi döntése hogy akarja is csak ezt legközelebb, vagy inkább lezárja a dolgot veled mert dugni is szeret - de ettől követleni még senkinek sincs joga!).
2020. aug. 27. 23:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Személy szerint kiegészíteném pár dologgal, de alapvetően tetszik az ötleted. ;)
2020. aug. 28. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!