Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb péniszű férfiak tapasztalatai az ágyban?
Miért kell lepontozni aki nem szimpatizál a mérettel? Nem vagyunk egyformák!
Nekem egy hasonló kaliberű partnerem volt, nekem sem volt jó élmény.. de látod kérdező, többséget nem zavarná.
Nincs vele semmi baj, nyilván azok a pózok nem játszanak amihez hosszabb péló kellene, de hát ez van.
Normális kapcsolatban semmi hátrányod nem lesz belőle.
16
Csakhogy ez az állítás nettó hazugság. Vagy nyilván minden nő hazudik, és direkt megjátssza a sziszegést is első betolásnál, meg a hangos elélvezést is.
#17 ha szárazon akarod bevágni, nyilván "sziszeg" ha megvárod hogy kicsit is nedves legyen észre se veszik a méretedet.
Arra meg nem is nagyon reagálnák, hogy tőled (főleg a méretedtől ) minden nő hangosan élvez...
Esetleg ha 14-16 êves lányokkal csinálod állandóan, ott figyelhetők meg ilyen reakciók..😁
De kibszott ellenszenves vagy! Arrogáns és nagyképű, ráadásul nyiván te is voltál ott velem az ágyakban, tudod, ki mennyire volt száraz, és hány éves volt. Ott tévedsz, hogy azt hiszed, a trollkodásod mélyen érint.
Amúgy a feltételes mód helytelen használatát csak azért nem emlegetem fel, mert jóindultúan népi nyelvi változatnak betudom a „nákozást”.
Ez hülyeség. Vannak nagyon szűk csajok. Volt olyan barátnőm akinek ha kicsiuszott nem engedte betenni mégegyszer, mert fájt neki a behatolás. Nedves volt, de nagyon szűk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!