Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisebb péniszű férfiak tapaszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb péniszű férfiak tapasztalatai az ágyban?

Figyelt kérdés
Az enyém 14 cm, kerülete 12cm, és picit aggódok, mert az még oké, hogy a 14 átlagos, de a vastagsága, ami leginkább számítana, az már kisebb mint az átlag. Ezért hasonló emberek tapasztalatait szeretném meghallgatni.

2020. aug. 27. 13:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%

Miért kell lepontozni aki nem szimpatizál a mérettel? Nem vagyunk egyformák!

Nekem egy hasonló kaliberű partnerem volt, nekem sem volt jó élmény.. de látod kérdező, többséget nem zavarná.

2020. aug. 27. 21:21
 12/21 anonim válasza:
29%
Nem baj nyugi
2020. aug. 27. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Nincs vele semmi baj, nyilván azok a pózok nem játszanak amihez hosszabb péló kellene, de hát ez van.

Normális kapcsolatban semmi hátrányod nem lesz belőle.

2020. szept. 13. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Enyém egy centivel hosszabb viszont vékonyabb, semmi gondom nem volt vele.
2020. szept. 14. 06:48
 15/21 anonim ***** válasza:
A 12 centis kerület hol vékony? Az enyém kerülete, ha jól emlékszem ezer évvel ezelőttről, 12,5 centi, és senki nem mondta rá, hogy vékony. A hossza meg közepes. Mégis folyton azt kaptam meg, hogy vigyázzak a méretemmel, mert el vagyok eresztve. Mondjuk az is igaz, hogy a makk elég brutál rajta.
2020. szept. 14. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
#15 ott vékony hogy min 15-16cm kerület az igény , mert az alatt semmit nem éreznek a nők, max valami nagyon gyenge "birizgálást"
2020. szept. 15. 22:44
 17/21 anonim ***** válasza:

16

Csakhogy ez az állítás nettó hazugság. Vagy nyilván minden nő hazudik, és direkt megjátssza a sziszegést is első betolásnál, meg a hangos elélvezést is.

2020. szept. 16. 09:57
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

#17 ha szárazon akarod bevágni, nyilván "sziszeg" ha megvárod hogy kicsit is nedves legyen észre se veszik a méretedet.

Arra meg nem is nagyon reagálnák, hogy tőled (főleg a méretedtől ) minden nő hangosan élvez...

Esetleg ha 14-16 êves lányokkal csinálod állandóan, ott figyelhetők meg ilyen reakciók..😁

2020. szept. 17. 11:31
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

De kibszott ellenszenves vagy! Arrogáns és nagyképű, ráadásul nyiván te is voltál ott velem az ágyakban, tudod, ki mennyire volt száraz, és hány éves volt. Ott tévedsz, hogy azt hiszed, a trollkodásod mélyen érint.

Amúgy a feltételes mód helytelen használatát csak azért nem emlegetem fel, mert jóindultúan népi nyelvi változatnak betudom a „nákozást”.

2020. szept. 17. 14:56
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Vannak nagyon szűk csajok. Volt olyan barátnőm akinek ha kicsiuszott nem engedte betenni mégegyszer, mert fájt neki a behatolás. Nedves volt, de nagyon szűk...

2020. szept. 17. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!