Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy kettőt hármat lök a barátom és már el is ment?Utána hanyatt fekszik és nem csinál semmit.Se előtte nem foglalkozik velem sem utána.Mit tegyek?
Mit tegyél:
1) Elmondod neki mi a probléma és hogy te nem így szeretnéd.
2) Ha nem változtat akkor kidobod és nem maradsz egy idióta, önző pöts mellett aki csak üríteni használ. S nem, nem azért dobod ki mert hamar eldurran, hanem azért mert lesz.ja neked mi a jó vagy nem jó. Aki a szexben ilyen, az ilyen lesz az élet minden területén is.
Az egyik exem is ilyen volt, 2-3 lökés után elment, hónapokon keresztül és minden nap csináltuk
Annyi különbséggel hogy ő legalább nyalt és ujjazott nekem mindig 1-2 orgazmust
De nekem egy idő után kevés volt, szerettem volna érezni hogy a farkától élvezek el de sose tudtam mert amint berakta már el is ment
Szakítottam vele, azóta már menyasszonya van, szerencsés hölgy 🤭
Több lehetőséged van, mindenki különböző erkölcsi és mentális vonzata van.
1) azonnal elhagyod, esetleg utólag a fejéhez is vágod, ha kérdezi miért.
2) ultimátumot adsz neki, hogy ha nem fejlődik a te élvezeted kedvéért, elhagyod. Ha nem hajlandó fejlődni ez után sem, tényleg hagyd el.
3) szembesítés: nem engeded neki a szexet. Ha kérdezi miért, megmondod hogy miért. Ha nem hat, még mindig alkalmazható az első két opció.
4) másnál keresed és kapod meg a nemi örömöket, a pasid meg kenje a hajára az önző seggfejségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!