Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexnél a srác szempontől alul vagy felül praktikusabb lenni?
Ha a nőnek az első akkor érdemes alul lenni mert így a nő szabályozhatja hogy mennyire menjen be.
De felül vagy hátul is jó dolog ha óvatos az ember.
Fiú esetében tök mindegy, mert neki nem fáj az első alkalom ott azon múlik a póz hogy a nő mennyivel gyakorlottabb nála
#3 szűz lánynál nem jó, ha ő van felül mivel nem fog tudni beleülni a fájdalom miatt. Ott az kell, hogy a pasi irányítson pici döfésekkel.
Én már csak tudom, mert sokadik alkalomra sikerült csak elveszíteni a szüzességemet 😅
A legelső póz a misszionárius volt. Olyan közel akartam lenni a páromhoz, amennyire csak lehet. És ő is azt mondta, hogy látni akarja az arcomat, a reakcióimat. Közben pedig szeretne ölelni és csókolni.
Nagyon jó volt és örülök, hogy a szüzességem elvesztése kellemes emlékként maradhatott meg, nagyon sok lány nem ilyen szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!