Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért vagytok ennyire igénytelenek?
Ad1: nem tudom, milyen pózokban szoktál szopni, de nekem a farkam és a seggem pont ellentétes irányba néz. Nem igazán tudom elképzelni, szopás közben te azt hogy látod, mennyire szőrös.
Ad2: én nem tudom, te kikkel fekszel össze, de soha eszembe nem jutna hogy kinyalassam a seggem egy nővel. Ennélfogva nincs bennem ellenállhatatlan késztetés az ánuszgyantára.
Ad3: nem lehet hogy még kéne vizsgáltatnod a tudatalattidat, miért visz téged az igénytelen férfiak felé?
Ad4: ha már amúgy is a nyelved használod, beszélhetsz is a sráccal, még bőven szex előtt, hogy mit szeretnél.
Ad5: az általánosítás ostobaság. Ne csináld.
Igazatok van férfiak, ettől vagytok férfiak🙂
N
#11-nek: gondolom 69-es pózban szopik a csaj, úgy az orra pont a segglyukadra esik... :-)
Mellesleg, ha az emberek többet beszélnének, többet éreznének és többet gondolkoznának, ahelyett, hogy egyfolytában kúrnak össze-vissza mindenkivel, lehet hogy megoldódna pár "hatalmas" problémájuk is!
Ez olyan, mintha jelentkezne valaki bányásznak, aztán nekiállna odalenn toporzékolni, hogy klausztrofóbiája van...
Nem kötelező férfiakkal kezdeni, mit mondjak, nekem se jutna eszembe.
Amúgy keress magadnak valami feminim, passzív cukifiút, az rendbe lesz téve - bár ki tudja, amilyen divatot élünk mostanság, lassan már az üres rajzlap hátsó fele is borostát hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!