Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amiket egy fiú csak akkor tesz meg egy lánnyal, ha érez iránta valamit?
A sztori az, hogy nekem van egy szex kapcsolatom, ahol ki lett mondva mindkét fél részéről, hogy ez ennyi és senki sem akar többet. Viszont a srác sokszor csinál olyan gesztusokat, amiket szerintem egy teljesen érzelem mentes szex kapcsolatban vagy ugy egyáltalán nem tenne meg a fiú, ha nem érez semmit a lány iránt.
Gondolok itt pl. A fej tető megpuszilása, ha szex után összebújunk, gyakori ölelgetés/random összebújás, egyik pillanatról a másikra sokkal érdeklődőbbé válás stb.
21/L
Amit írtál, pl. ezek a dolgok.
Más kérdés, hogy mennyire érez irántad, mert vannak fokozatok, de mindenképpen vonzalmat fejeznek ki. Nálam a csóknál dől el, nem csókolózom olyannal, aki iránt nem érzek bensőságesen. Szex azért lehet olyannal is. Erről nem írtál, így nehezebb jól válasszolni.
Én is hasonló cipőben járok. Én mindig betartottam a közös szabályokat, amit ő persze megszegett. (csók, ölelés, homlok puszi, kézfogás séta közben)
Már én is arra gondoltam, hogy ő elkezdett érezni valamit. Erre mikor megkérdeztem, mikor találkozunk újra, azt mondta mostanában sokat voltunk együtt és azért mégsem a nője vagyok, kell egy kis szünet.
Szerintem ne láss bele túl nagy dolgok a gesztusaiba. Ilyen kedve volt és kész. Megölelt, megcsókolt, mert erre volt épp szüksége.
Egy szexkapcsolatba is "beleférnek" az érzések, sőt akkor jó ha nem csak arról szól hogy na szerdán 18:00-tól 19:30-ig dugunk, utána cigi, húzom a gatyám és szevasz.
Ettől még létező jelenség, hogy az egyik fél elkezd többet érezni. Nem önmagában a gesztus, inkább azok jellege, a másik gondolatai a meghatározók. Ha téged zavar akkor beszéljétek át ismét hogy hol vannak a határok. Ha nem zavar... akkor meg ne kezd idejekorán többet belelátni, lehet csak szimpla gesztusok a részéről. Mindenesetre az angol tudósok szerint a kommunikáció, a beszélgetés minden kapcsolatban igen hasznos dolog.
Köszönöm a gyors válaszokat. Az első válaszolónak: mi mindig csókolózunk, azzal indul a dolog. Szóval az még nem túl gondolandó.
Inkább az, és itt a többi válaszolónak is írok, hogy ez volt a 3. találkozásunk és most eleg sok idő eltelt az előző találkozónk után. És azalatt ő nem igazán keresett vagy foglalkozott velem. Ezért fura az, hogy most mikor átjött, eleve ott hagyta a haverjait hogy velem legyen, pedig eddig mindig engem mondott le miattuk, és most sokkal sokkal érdeklődőbb volt. Eddig csak így felszínesen beszélgettünk 2 menet között, most meg mintha együtt lettünk volna, meg állandóan jött és bújt. Es ez a fura, hogy bújt és nem csak akkor ért hozzám, mikor ugye rá akart térni a lényegi dolgokra. És eddig ezt egyáltalán nem csinálta.
Nem akarok belegondolni semmit, ezért is írtam ki a kérdést, mert nem igazán értek a fiúkhoz. Engem amúgy nem zavar hogy ezt csinálja, csak furcsa és nem értem, hogy amúgy nem keres, meg nem beszélünk, de most meg ennyire édes volt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!