Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik azok a dolgok, amiket egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok, amiket egy fiú csak akkor tesz meg egy lánnyal, ha érez iránta valamit?

Figyelt kérdés

A sztori az, hogy nekem van egy szex kapcsolatom, ahol ki lett mondva mindkét fél részéről, hogy ez ennyi és senki sem akar többet. Viszont a srác sokszor csinál olyan gesztusokat, amiket szerintem egy teljesen érzelem mentes szex kapcsolatban vagy ugy egyáltalán nem tenne meg a fiú, ha nem érez semmit a lány iránt.

Gondolok itt pl. A fej tető megpuszilása, ha szex után összebújunk, gyakori ölelgetés/random összebújás, egyik pillanatról a másikra sokkal érdeklődőbbé válás stb.

21/L

2020. aug. 26. 02:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtál, pl. ezek a dolgok.

Más kérdés, hogy mennyire érez irántad, mert vannak fokozatok, de mindenképpen vonzalmat fejeznek ki. Nálam a csóknál dől el, nem csókolózom olyannal, aki iránt nem érzek bensőságesen. Szex azért lehet olyannal is. Erről nem írtál, így nehezebb jól válasszolni.

2020. aug. 26. 05:02
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Lehet hogy szeret, de nem szerelmes beléd. Homlokpuszi például általában a bizalom jele.
2020. aug. 26. 05:36
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Én is hasonló cipőben járok. Én mindig betartottam a közös szabályokat, amit ő persze megszegett. (csók, ölelés, homlok puszi, kézfogás séta közben)

Már én is arra gondoltam, hogy ő elkezdett érezni valamit. Erre mikor megkérdeztem, mikor találkozunk újra, azt mondta mostanában sokat voltunk együtt és azért mégsem a nője vagyok, kell egy kis szünet.

Szerintem ne láss bele túl nagy dolgok a gesztusaiba. Ilyen kedve volt és kész. Megölelt, megcsókolt, mert erre volt épp szüksége.

2020. aug. 26. 07:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy szexkapcsolatba is "beleférnek" az érzések, sőt akkor jó ha nem csak arról szól hogy na szerdán 18:00-tól 19:30-ig dugunk, utána cigi, húzom a gatyám és szevasz.

Ettől még létező jelenség, hogy az egyik fél elkezd többet érezni. Nem önmagában a gesztus, inkább azok jellege, a másik gondolatai a meghatározók. Ha téged zavar akkor beszéljétek át ismét hogy hol vannak a határok. Ha nem zavar... akkor meg ne kezd idejekorán többet belelátni, lehet csak szimpla gesztusok a részéről. Mindenesetre az angol tudósok szerint a kommunikáció, a beszélgetés minden kapcsolatban igen hasznos dolog.

2020. aug. 26. 09:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat. Az első válaszolónak: mi mindig csókolózunk, azzal indul a dolog. Szóval az még nem túl gondolandó.

Inkább az, és itt a többi válaszolónak is írok, hogy ez volt a 3. találkozásunk és most eleg sok idő eltelt az előző találkozónk után. És azalatt ő nem igazán keresett vagy foglalkozott velem. Ezért fura az, hogy most mikor átjött, eleve ott hagyta a haverjait hogy velem legyen, pedig eddig mindig engem mondott le miattuk, és most sokkal sokkal érdeklődőbb volt. Eddig csak így felszínesen beszélgettünk 2 menet között, most meg mintha együtt lettünk volna, meg állandóan jött és bújt. Es ez a fura, hogy bújt és nem csak akkor ért hozzám, mikor ugye rá akart térni a lényegi dolgokra. És eddig ezt egyáltalán nem csinálta.

Nem akarok belegondolni semmit, ezért is írtam ki a kérdést, mert nem igazán értek a fiúkhoz. Engem amúgy nem zavar hogy ezt csinálja, csak furcsa és nem értem, hogy amúgy nem keres, meg nem beszélünk, de most meg ennyire édes volt velem.

2020. aug. 26. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi, mert mindenki más. Ő így akarja megélni, de ettől még csak ennyi.
2020. aug. 26. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy ki van mondva, néha előbújnak az emberben a szeretetre, gyengédségre éhes hangulatok.
2020. aug. 27. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne gondolj bele többet. Velem is volt ilyen,semmi sem lett köztünk végül. Pár órára jó volt ez neki.
2020. szept. 3. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!