Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényöv témában tapasztaltabb pároktól kérdezném: nálatok mennyi az ideális időtartam 2 orgazmus között?
Feleségemmel pár hónapja úgy döntöttünk, kipróbáljuk hogy erényövet hordok, mivel a bdsm-ben már kipróbáltunk jópár mindent.
Mostanában heti egyszer-kétszer veszi le rólam, de egyikünk se biztos benne, h ez a megfelelő időtartam. Eddig a legtöbb idő amíg valaha rajtam volt, az 15 nap volt. Azt kell mondjam h a második héten valahogy sokkal kiegyensúlyozottabb voltam, mint mikor csak pár napig van rajtam. Sajnos az első 1-2 nap mindig szenvedős. De még nem igazán akartam felhozni neki, h tovább rajtam lehetne, mert kicsit félek h annyira mégse lesz az jó nekem. Meg hát az is kérdés, mi az ideális időtartam? 2 hét? 1 hónap?
Szívesen veszem ha megosztjátok a tapasztalataitokat.
Ennek a játéknak alapvetően tényleg az a lényege hogy ő mondja meg meddig legyen rajtad. Ha nem biztos a dolgában akkor javaslom olvasson, tájékozódjon a neten pl vannak akik leirják saját történeteiket, vagy vannak akik blogot vezetnek. (persze angolul)
Véleményem szerint a bármilyen hossz ideális lehet ami számotokra megfelel. Annyi, hogy ne egyből egy fél éves bezárással kezdjetek. Plusz egészségügyi okokból szükséges bizonyos időközönként üríteni a golyókat (természetesen ha úgy akarja akkor anélkül hogy te az élvezd). Minimum havonta de inkább két hetente ez történjen meg (akár csak elrontottam orgazmussal vagy prosztata masszázzsal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!