Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet belőle bármi bajom ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle bármi bajom ha elmegyek vele erre a hajó útra?

Figyelt kérdés

Van egy hozzám képest idősebb srác(29-30)akivel nagyon bejövünk egymásnak egy ideje és van egy vitorlás hajója amivel jövő héten indul a tengerre kb 1 hétre és elhívott magával,azt is mondta hogy szeretne minél többet kettesben is tölteni velem,bár ez érdekes kijelentés mivel csak ketten leszünk a hajón:)Csak kicsit bizonytalan vagyok,mert nem tudom mire számíthatok,gondolom szexre igen az egy hét alatt?

Nincs bajom vele csak remélem nem állandóan azt akarná:S:)

Jó pasi,bejön meg minden,ilyen hajón se voltam még,főleg kettesben ennyi ideig egy ilyen sráccal de mivel most kezdem az egyetemet lehet érdemes lenne még előtte belevágni erre az útra?

Miket érdemes vinni egy ilyen útra?

Van egy csini fekete bikinim is ami szerintem kellene ha mennék így a tengerre de pl óvszert is érdemes lenne vinnem?

2020. aug. 25. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a pasi arra számít, hogy egész nap dugtok, esztek, pihentek és ez így megy tovább egész héten.

Végülis nem egy rossz fantázia, a gáz csak akkor van, hogy ha nincs összhang, nem jó a szex és akkor össze vagytok zárva

2020. aug. 25. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11

Azért egy kis vitorlás irányítása a tengeren nem egy pihentető kikapcsolódás.

2020. aug. 25. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

Hat kislany, dugni fogtok orrba szajba. A 7 nap alatt minimum a 10 dugas. Az nagyon minimum. Ovszert vigyél, mert sok pasi azt hiszi hogy tabizik a nő, vagy csak simán megszakítása dugnak. Azért ezt előre tisztazd le vele, hogy nem szedsz tabit és ovszerezni fog kelleni. Nehogy meglep érje őt. Aztán ilyen kellemetlen i cidens után elég fura egy hétig egymást nézni osszezárva.

2 csomag ovszert minimum vigyél. Legalabb 2 bikini. Kell váltó bikini. Napkrem, napozás utáni krém, szexi bugyi. Kalap és nedves punci. Más nem kell.

2020. aug. 25. 16:23
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
Jó kitaláltad ,ezt álmodtad?
2020. aug. 25. 16:28
 15/20 subrette ***** válasza:
8%
Számíts rá, hogy amikor kettesben maradtok a hajón, elő fognak jönni a pasi meredek szexuális szokásai. Pl. ne lepődj meg, ha kikötöz az árbochoz...
2020. aug. 25. 20:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Hova?
2020. aug. 26. 18:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom vajon mi lehet. Szerintem, lehet hogy meg fogja majd a kezed, és udvarollni fog, esetleg, félre érthető dolgokat mondd. Az is lehet hogy isztok bort ilyesmit. Bár az durva lenne. Én el vinném anyukám akor biztos nemlene baj.
2020. aug. 28. 02:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Vótámá?
2020. aug. 28. 19:54
 19/20 anonim válasza:
Elmentetek végül ?
2021. jan. 26. 11:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Na, mi volt?
2021. ápr. 29. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!