Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, ha az előzezes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha az előzezes megállapodás ellenére eljárt a szája?

Figyelt kérdés
Egyik nagy fantáziám volt, hogy legjobb barátnőmmel kiválasztunk 4 nagyon helyes, izmos fiút (Tinderen találtuk őket), akik egyszerre eljönnek az albérletünkbe és szemkötővel a szemünkön, hátulról kényeztetnek úgy, hogy nem tudjuk épp melyikük csinálja. Ezt sikerült is megvalósítani, extra izgató volt a helyzet. Utána megbeszéltük,hogy ez maradjon 6-unk között, ne mondják el senkinek. Egyikük megszegte ezt a (szóbeli) megállapodást és egy olyan embernek mondta el, aki mint kiderült egy közös ismerős. Nagyon cikinek érzem, mit tehetnék így utólag?
2020. aug. 25. 14:55
1 2 3 4
 21/40 kisördög1 ***** válasza:
Azt még nem árultad el hogy derült ki az ismeretség, hisz elvileg a srácok titeket se ismertek
2020. aug. 25. 15:21
 22/40 anonim ***** válasza:
Szólj ha legközelebb szervezel ilyen partit. Én megtartom a titkot baby.
2020. aug. 25. 15:22
 23/40 A kérdező kommentje:
Nem fogom magam meztelenül mutogatni 30-40 embernek vagy ki tudja pontosan mennyinek. Itt legalább mi választottunk olyan fiúkat,akik mindkettőnknek bejönnek. Nem random az épp aktuális felhozatalból kell kiválasztani, akik közül könnyen lehet, hogy egyik sem vonz. Akkor megelpazarolt idő az ottlét. Nem az én lakásom, közös albérlet, olvass figyelmesebben.
2020. aug. 25. 15:23
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
#Napikamu
2020. aug. 25. 15:25
 25/40 A kérdező kommentje:
Nem ismertek minket a fiúk. Aki elmondta, mint kiderült együtt szokott hétvégén focizni ezzel a közös ismerősünkkel, aki tegnap, mikor munka kapcsán találkoztunk, akkor megjegyezte, hogy hallottam XY-nal (az egyik fiú) mekkora hatos buli volt nálatok. Erre teljesen lesokkolódtam és gyorsan eltereltem a témát egy munkához kapcsolodó kérdéssel. Ráírtam este arra, aki elmondta, hogy ez mi volt, azt írta, hogy nem tudta, hogy ismerem.
2020. aug. 25. 15:26
 26/40 anonim ***** válasza:

#23 nem meztelenül vagy a swingerben, hanem fehérneműben, kb. mint egy binkins partin, de lényegtelen. A klubban is te/ti választjátok ki az ott lévők közül ki az aki szimpatikus és azokkal mentek zárhatóba.

Ami egyébként azt illeti sokkal biztosabb módszer az ott lévők közül választani, mint a netről keresgélni. Klubban mindenki valós, nincs képgyűjtögető, a dolgokról csak beszélni akaró, kamus recskázó nethuszár, a neten meg azért akar jópár...

Albérlet v. saját lakás, tökmindegy, akkor is oda hívsz fel idegeneket többes partyra ahol laksz. Klubban elég azt mondanod nem, ha nem fogja fel majd a személyzet kidobja. Nőként elég risky, ha nem ismered őket, de tényleg a te dolgod.

2020. aug. 25. 15:28
 27/40 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a baj azzal, ha ő akarta előre eldönteni kikkel áll össze és nem random arcokra ment? Esetleg kérd meg a pasit, hogy újra adja elő a sztorit csak másképp a fickónak, így akkor azt hiszi csak kamuzott az a srác.
2020. aug. 25. 15:34
 28/40 kisördög1 ***** válasza:
100%
Ez akkor sem áll össze. Nem ismert a srác, de a közös ismerősnek mégis név szerint el tudta mondani ki vagy?
2020. aug. 25. 15:35
 29/40 A kérdező kommentje:
Előtte nem ismertük egymást, de miután lefixáltuk a talit cseréltünk mindenkivel fb. elérhetőséget, ott láthatóak a nevek.
2020. aug. 25. 15:41
 30/40 kisördög1 ***** válasza:
Priviben írtam mit tudsz tenni. Vagy elhiszi vagy elkönyvelt ribizlinek, ez van :)
2020. aug. 25. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!