Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek szexelni! Fiúk ti, hogy reagálnátok le? L
Lassan 19 vagyok és szűz...
volt több barátom is de sosem szexeltem. Nagyon szeretnék már csak az a baj, hogy nagyon hamar elélvezek és ez ciki.
2-3 perc masztinál már orgazmusom van és kb 30percig nagyon érzékeny. Ha szexelni fogok és a pasinak 2 perc után abba kell hagyni nagyon ciki?
Az, hogy önkielégítéssel ilyen gyorsan elélvezel, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a szex közben is így fog történni. Ha mégis...hát nincs az a férfi, akit ne tüzelne fel, ha látja, hogy egy nőnek orgazmusa van.
De a szeretkezés tényleg nem csak az aktusból áll, sőt. Mi a párommal 2-3 órán át is eljátszadozunk egymás testén. Csókolózunk, összebújunk, simogatjuk egymást. Én kényeztetem őt szájjal, kézzel és ő is engem. Az aktus általában 5-10, esetleg 15 perc. Én simán elélvezek közben többször is. Ha arra van igényem, akkor rövid időre megállunk és csak fekszünk, amíg "összeszedem magam"
Ne görcsölj ezen, a szeretkezés egy csodálatos dolog és nem az a legfontosabb, hogy minél hamarabb elélvezzetek. És ha mégis (akár te, akár a partnered) akkor sem történik semmi, hiszen élvezitek és így működik a testetek. + idővel megtanuljátok kontrollálni az orgazmust is. A párom például tud "várni" addig, amíg látja, hogy én el fogok élvezni és gyakori, hogy együtt van orgazmusunk.
Ez a mai világban nagyon ritka
Ne hidd, higy bármely fiu szemeben ez hatrany lenne, hidd el :)
Valaki nagyot fog veled nyerni! :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!