Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek szexelni! Fiúk ti, hogy reagálnátok le? L
Lassan 19 vagyok és szűz...
volt több barátom is de sosem szexeltem. Nagyon szeretnék már csak az a baj, hogy nagyon hamar elélvezek és ez ciki.
2-3 perc masztinál már orgazmusom van és kb 30percig nagyon érzékeny. Ha szexelni fogok és a pasinak 2 perc után abba kell hagyni nagyon ciki?
Nem ciki! Egyébb ként a masztit nem lehet teljesen összehasonlítani a szexxel. Mint, ahogy az elöttem lévők is írták, ha csak a csíklóddal foglalkozól, az eredményezheti (a te esetedben biztos) a gyorsan jővő orgazmust. De ha a puncidat dugja majd egy srác, attól még nem biztos, hogy olyan könnyen orgazmusod lesz. Ezért van, hogy amikor már egy jó ideje megy az aktus, akkor vagy a srác vagy a lány kézel izgatja közbe a csiklót, hogy orgazmust érjenek el a lánynál.
20F
én inkább lennék egy olyan lánnyal, aki gyorsan el tud menni, mint aki egyáltalán nem.
két egymás követő exem volt ugyanez, az első akkor se tudott elmenni ha egy órán át csináltuk, semmilyen pózban, a másiknak meg 3 perc alatt megvolt az első, aztán még jópár. ezért az utóbbi mindkét félnek nagyobb élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!