Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavarja a barátom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a barátom, hogy pálinkázok. Abbahagynátok?

Figyelt kérdés

Reggelente szeretek meginni egy feles pálinkát, és amikor hazaérek a munkából, akkor is megiszok 1-2-t. A barátom ezt szóvá tette, szerinte alkoholista vagyok (max. 1,5-2 dl pálinkát iszok meg egy nap és más piát nem, legfeljebb egy üveg sört). Természetesen nem vagyok alkoholista, nem azért iszok, mert nem bírnám ki nélküle és hetente 3x járok edzőterembe.

24/n

2020. aug. 24. 14:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mutasd meg a pasidnak és bírd ki 3 hétig
2020. aug. 24. 14:21
 12/33 A kérdező kommentje:
Ha meg is mutatnám, hogy ki tudom bírni, neki elsősorban az a baja, hogy érződik rajtam, hogy ittam... de én 16 éves korom óta pálinkázok, szeretem az ízét, csak minőségit iszok.
2020. aug. 24. 14:23
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

8 éve állandóan? És még leírod hogy nem vagy alkesz.De az vagy.

[link]

2020. aug. 24. 14:27
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán, milyen munka az, ami előtt egy feles még belefér? 24 éves nőként az építőiparban dolgozol?

A másik meg, hogy gondolod, hogy bármilyen közösségbe belefér az, hogy minden nap töményezz, már reggel?

Oké, hogy rock n' roll, de azért ez kemény. :D

2020. aug. 24. 14:31
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap iszol ➡️ alkoholista vagy, ha tetszik, ha nem.
2020. aug. 24. 14:36
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"max. 1,5-2 dl pálinkát iszok meg egy nap"

A függőség nem mennyiségben mérendő. Ha mától nem iszol egy kortyot sem pár hétig, és nem érzel elvonási tüneteket akkor nem vagy függő. Nálad ez nagy valószínűséggel nem így van.

A barátod teljesen érthető, én sem szeretnék olyan párt magam mellé aki napi rendszerességgel pálinkázik.

Mi is szoktunk inni a párommal, de nem minden nap és maximum egy sört a film alatt, esetleg egy bort, és másnap még azt sem.

2020. aug. 24. 14:42
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Kőkemény alkesz vagy. Ez 100%.

Én 20 évig voltam az, ugyanugy ittam mint te. Hidd el hogy közel az idő amikor döntened kell, èlet vagy halàl.

Csinàltass egy labort, tuti gond lesz a gamma gt vel màjfunkcióval, vérzsírral.

Szóval ÁLLJ LE MÍG NEM KÉSŐ.

És ne a pasid kedvéért hanem magad miatt.

2020. aug. 24. 15:09
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Felhívnám a figyelmed, hogy a munkáltatódnak joga van megszondáztatni. Ha bebizonyosodik, hogy ittas vagy, akkor pedig azonnali hatállyal felmondani neked.
2020. aug. 24. 15:46
 19/33 A kérdező kommentje:
#18: gogózom, a részeges főnököm nem hiszem, hogy pont engem fog szondáztatni :D
2020. aug. 24. 15:59
 20/33 anonim ***** válasza:
68%
Akkor érthető hogy iszol. Munkahelyi kötelesség. A sok idiótát nem lehet màsként kibírni.
2020. aug. 24. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!