Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már hasonló orgazmus témában? 22/L
Az exemmel 1 évig voltam együtt, viszonylag sokat is szexeltünk, együttélés is volt, de egyik szexnél sem tudtam elélvezni, pedig rengeteg módon próbálkoztunk, tényleg mindennel.
Most összejöttem egy másik férfivel és vele már a 2. alkalomkor hatalmasat élveztem :)
Pedig semmi olyat nem csinált, amit exemmel már ne próbáltam volna ki.
Ne értsetek félre, meg vagyok veszve annyira örülök ennek, csak tényleg nem tudom mi lehet erre a magyarázat :D
Több oka lehet:
- érzelmileg jobban kötődsz a mostani pasidhoz;
- a mostani pasid jobban figyel rád;
- jobban megvan a közös hullámhossz az ágyban;
- korábban stressz nem hagyta, túlságosan hajtottátok, most viszont elengeded magad, nincs benned megfelelési kényszer.
A fentiek útmutató annak is aki át akarja élni az orgazmust aktus közben...
Ilyen előfordul, több nőnél volt már meglepődés első alkalmakkor, hogy ő képes ilyenekre. Pedig elvileg semmi újat nem csináltunk.
Lehet csak egy kicsit figyelmesebb a srác, vagy jobban elengeded magad mellette, vagy kicsit más a technikája, amit nem veszel észre.
nagyon, nagyon, nagyon egyszerű
Míg az exed csinált veled mindenféle pózban, addig az új pasi csinált valamit, amit ő nem: Felizgatott.
Felizgatott, felhúzott, beindított, odafigyelt rád, megteremtette a hangulatot, felszabadult lettél és így jól működött a kémia. Ami azt eredményezte, hogy amikor már oda kerültetek, hogy lekerültek a ruhák, addigra te már átmentél egy olyan állapotba, hogy örömmel vártad a szexet.
Sokan, NAGYON SOKAN pasik elcseszik az első lépést, mégpedig nem foglalkoznak a legnagyobb erogén zónával, az aggyal. És ha az nincs beindítva, akkor hiába tudsz aranyérmesen nyalni és ujjazni, soha nem fogsz kimagasló orgazmust adni a párodnak.
Lehet az új férfibe szerelmes vagy, az előzőbe nem voltál igazán,
Lehet az előző kapcsolatban lelkileg nem tudtál megnyílni, most pedig teljesen elengedted magad, nem feszültél rá a sikerülnie kell érzése,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!