Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanád meg a párodnak, hogy nem túl szexi?
A hasa eléggé zavar, felszedett jó pár kilót.
A 3 évvel ezelőtti testalkata sokkal jobban tetszett.
Megbántani nem szeretném, de így nem az igazi a szex.
Hogy lehetne ezt közölni vele úgy, hogy ne vegye sértésnek? 28N
Lehet támadni engem emiatt, de a vonzalom egy ilyen dolog.
Én mindenben támogatnám, ha belemenne a fogyásba.
Sokkal jobban érezné magát ő is, és kevésbé izzadna.
Nem bántani szeretném, hanem segíteni neki.
Ilyet se hallottam még, hogy a férfi pocakjának a mérete befolyásolja a szexet :D Mondom ezt úgy, hogy a férjem is szedett fel bőven a hasára (nem zabálás miatt, kevesebbet eszik mint én, de annyira kimerítette a munkája hogy képtelen volt sportra), de semmi nem változott bennem, Őt szeretem ahogy van, a szexhez meg végképp semmi köze.
Egy mély, őszinte kapcsolatban egy ilyen téma felvetése nem lehet probléma. Én azt mondtam neki, ami a valóság. Hogy imádom, de nem szeretném, ha egészségügyi következménye lenne a hízásának, ill. az első rossz üzemorvosi vizsgálati eredménynél (magas koleszterinszint) mondtam azt, hogy innentől diéta kötelező. Teljesen egyet értett, megköszönte hogy támogatom és hogy aggódom érte. Azóta egészséges étkezéssel ès mozgással 8 kilót dobott le.
28/N
Amit a 13. irt hasonlót akartam én is irni.
AZ a jópár kiló miatt nem lesz rosszabb a szex, ott bármi más lehet a háttérben.
Ha megmondanad neki megsertodne?
Vagy ha te elkezdenel dietazni (akkor is ha nincs ra szukseged) nem kezdene el o is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!