Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanád meg a párodnak, hogy nem túl szexi?
A hasa eléggé zavar, felszedett jó pár kilót.
A 3 évvel ezelőtti testalkata sokkal jobban tetszett.
Megbántani nem szeretném, de így nem az igazi a szex.
Hogy lehetne ezt közölni vele úgy, hogy ne vegye sértésnek? 28N
3-as, igen, én is valahogy így szeretném előadni.
Nem akarok vele bunkó lenni, és szeretném ha tudná, hogy 3 évvel ezelőtt nagyon jól nézett ki.
Ne főzz annyit!
És tervezz egy teljes ház festést amit neki kell megcsinálni!
Viccet félre téve 😄
És az valóban remek ötlet, hogy menjen gyúrni! ( Ha már elmúlt 18 akkor hajrá gyúrni 😄😄)
2 év múlva azt fogod kérdezni hogy lehetne csökkenteni az izom méretét! 😄😄
Arra ügyelj, hogy ne szedjen szteroidot, mert akkor még rosszabb lesz a szex! 😅
Jöhettek lepontozni 😅😄😄
Lehet maszatolni, de nem érdemes. Az elfojtott dolgok mérgezik a kapcsolatot. Szerintem legyél őszinte, mindent mondj el, ami benned van ezzel kapcsolatban. Inkább az a fontos, hogy ne legyél kíméletlen stílusú, és erősítsd meg, hogy szereted őt és fontos neked ez a kapcsolat, csak úgy érzed, megoldandó probléma előtt álltok.
Én hasonló helyzetben elbeszélgettem vele, hogy nagyon nem szeretném bántani és nagyon sajnálom, de jelen állapotban sokkal kevésbé kívánom. Úgyhogy csináljunk valamit, mert amúgy nagyon-nagyon szeretem és nagyon jó vele, de hosszú távon egyikünknek sem lesz jó, ha bármelyikünkben egyre inkább apad a szexuális vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!