Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez?
Jaj Istenem,hagyjuk mar ezt nem ettol lesz valaki meleg, a kérdésem nem erre irányul.
Mivel meleg csakis akkor lehet az illető ha a ferfiakhoz vonzódik, de ha egy metroszexualis lanyokhoz vonzódik ergo nem lehet meleg 😃 nyilvan mint mindenből itt is megtalálhatóak a homoszexuálisak, de en ezt nem szeretnem most belekeverni a kerdesembe. Ugyhogy örülnek ha temanal maradnank, koszonom szepen 😊🖤
Bocsi kérdező, de ki beszélt itt melegekről? Tényleg ennyire ostobának gondolsz, hogy nem tudom ki az aki meleg/homoszexuális? Még a Google-t is tudom használni sokakkal ellentétben.
Na figyelj, lassan írom, hogy megértsd. Amikor a te szüleid még tervben sem voltak, akkor nem volt ilyen kifejezés, hogy metroszexuális. Ezt a Fábry apja igen egyszerűen, a kornak megfelelően jellemezte. És igaza is van. A metroszexuális pasi piperéje elfér egy szappantartón? Ugye hogy nem. Az, hogy te nem érted az élcelődést, nem az én problémám. Még csak nem is én mondtam ezt a mondatot, de azért köszönöm az értékelést.
Ja és hogy lásd mi fér el egy szappantartón: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!