Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajszik, Ti kipróbálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik, Ti kipróbálnátok a nudista strandot?

Figyelt kérdés

Ha nem, miért nem? Ha igen, akkor a szexualitásotok és önértékelésetek miatt?

Én kipróbálnám, csak egyedül gyáva vagyok menni :((

Ti hogy vagytok ezzel?

30F

2020. aug. 22. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Megfelelő társ nekem a párom lenne vagy a barátnőm. Mással nem járok strandra, idegennel főleg. Azért ez nálam egy személyesebb program (ruhával és anélkül is) meg elég hülyén is venné ki magát, ha egy idegen pasival elmennék nudizni.
2020. aug. 23. 16:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerintem nem veszi ki magát hülyén. Vagy ha bármelyik nudistát megkérdezed, tutira meg fog lepődni az álláspontodon :-)
2020. aug. 23. 16:34
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Ismerek nudistákat, úgyhogy pont nem fognak meglepődni, főleg azok, akiknek “civil” párjuk van. De egy átlag strandra járó sem, hogy ugyan, miért nem megy el egy párkapcsolatban élő nő egy vadidegen, neten összeszedett emberrel strandolni kettesben...
2020. aug. 23. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Szeretek járni. 41N
2020. aug. 25. 05:33
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Csakis ilyen helyre járunk a férjemmel. Útáljuk a fürdőruhát.
2020. szept. 7. 14:07
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Imádom a nudizmust, úszás, napozás, szaunázás ruha nélkül nekem nagyon bejön, de ki nem állhatom folyamatosan bepróbálkozókat, úgyhogy mostanában már csak ismerőseimmel megyek, fiúk-lányok vegyesen, társaságban.
2020. szept. 10. 20:57
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
Én voltam már és jól éreztem magam.
2020. szept. 17. 10:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!