Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajszik, Ti kipróbálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik, Ti kipróbálnátok a nudista strandot?

Figyelt kérdés

Ha nem, miért nem? Ha igen, akkor a szexualitásotok és önértékelésetek miatt?

Én kipróbálnám, csak egyedül gyáva vagyok menni :((

Ti hogy vagytok ezzel?

30F

2020. aug. 22. 12:05
A kérdező szavazást indított:
Ki van zárva! Senki nem láthatja a nemiszervem
Nem, túl szégyenlős vagyok a testem miatt
Talán igen, majd egyszer
Igen, érdekel a dolog. Viszont nem találok hozzá megfelelő társat
Igen, persze/már voltam is és megyek szívesen
Egyéb (inkább kifejtem)
41 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
A gyáva pasik gázok
2020. aug. 22. 12:12
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Voltam barátnőimmel, de ez ilyen egyszeri alkalom volt, azóta szóba sem került.
2020. aug. 22. 12:19
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Én már voltam,szeretem.
2020. aug. 22. 12:25
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Maga meztelenség nem zavarna,inkább az hogy férfiak is vannak ott.Ha lenne tiszta női nudista strand akkor elmennék.
2020. aug. 22. 12:35
 5/17 A kérdező kommentje:
#1-es, nem klasszikusan vagyok gyáva. Mindig kiállok magamért, és a kezdeményezőkészségemmel sincs baj. Csak a meztelenség esik nehezemre több fő előtt.
2020. aug. 22. 12:55
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Voltunk már, kíváncsiságból, de jóformán mi voltunk az egyetlen 25 körüli pár, a vendégek nagy része inkább a 60-as korosztályból kerül ki.
2020. aug. 23. 04:24
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Persze.
2020. aug. 23. 08:43
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Hmm. Én kipróbálnám, meg nem is.

Sajnos nagyon félénk vagyok, és a testképem se mindig pozitív. Valószínűleg mondjuk segítene ha látnám, hogy mások is lazán mászkálnak fel-alá a stiájukkal, és narancsbőrükkel.

Ugyanakkor egyedül semmiképp se mennék (elvégre magányos lennék), viszont a páromat habár vonzza a kaland (mint egy újfajta élmény), nem tudná kipróbálni, mert esélyes, hogy fel fog állni a farka.

2020. aug. 23. 10:33
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

8-as, a nudistrandra tényleg leginkább az 50+ korosztály jár, nem fiatal, gazellatestű istennők vannak ott. Párodnak max rád állna fel :D De egyébként ott ez is normális, ezt a naturista emberek pontosan tudják, nem állnak neki bámulni meg megszólni.

Én egyébként szívesen kipróbálnám egyszer, de a környezetemben nem vevő rá senki, párom kifejezetten szégyellős.

2020. aug. 23. 12:12
 10/17 A kérdező kommentje:

Aki arra szavazott, h nem talál megfelelő társat, kérem írja le mik a megfelelő társ jellemzői.

Ha ide nem szeretné, akkor írhat privátban is. Köszönöm az eddigi válaszokat, és szavazatokat.

2020. aug. 23. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!