Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik, Ti kipróbálnátok a nudista strandot?
Ha nem, miért nem? Ha igen, akkor a szexualitásotok és önértékelésetek miatt?
Én kipróbálnám, csak egyedül gyáva vagyok menni :((
Ti hogy vagytok ezzel?
30F
Hmm. Én kipróbálnám, meg nem is.
Sajnos nagyon félénk vagyok, és a testképem se mindig pozitív. Valószínűleg mondjuk segítene ha látnám, hogy mások is lazán mászkálnak fel-alá a stiájukkal, és narancsbőrükkel.
Ugyanakkor egyedül semmiképp se mennék (elvégre magányos lennék), viszont a páromat habár vonzza a kaland (mint egy újfajta élmény), nem tudná kipróbálni, mert esélyes, hogy fel fog állni a farka.
8-as, a nudistrandra tényleg leginkább az 50+ korosztály jár, nem fiatal, gazellatestű istennők vannak ott. Párodnak max rád állna fel :D De egyébként ott ez is normális, ezt a naturista emberek pontosan tudják, nem állnak neki bámulni meg megszólni.
Én egyébként szívesen kipróbálnám egyszer, de a környezetemben nem vevő rá senki, párom kifejezetten szégyellős.
Aki arra szavazott, h nem talál megfelelő társat, kérem írja le mik a megfelelő társ jellemzői.
Ha ide nem szeretné, akkor írhat privátban is. Köszönöm az eddigi válaszokat, és szavazatokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!