Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopás-nyalás viszonya?
Kb mindenhol lathato/ azt latni, hogy a lanyok tegyuk fel elso randin ha szex van nem szopnak le. Vagy van olyan hogy csak leszopnak valakit.
A kerdesem tobb reszbol all. Ha szexeltek randi utan akkor a szopast ugy kell erteni,hogy be is fejezitek vagy csak elojatek?
A lanyoknal van olyan hogy elso szexnel nm veszik a szajukba csak az x. szex utan.
Akkor ez a ferfiak reszerol is igy van?
Ha a lanyok leszoptok valakit tegyuk fel psrotokar vagy ismerost egy wc-ben pl, vagy hazibuliban vagy barhol nyilvanos vagy olyan helyen ahol masra nincs lehetoseg, nem vartok viszonzasul nyalast?
Mindenhol a szopast latni kb mintha lenyeg lenne, hogy elojateknal a csaj szopjon. Tegyuk fel hogy minden elojateknal a csaj cumizik is, a csajoknak is kotelezo vagy elvarjak mindig ok is a nyalast? Igazabol en sem nagyon tudom hogy mit akartam kerdezni, de sztem a szopas nyalas kozott valahogy nagy kulonbseg van, marmint, hogy a nyalast nem verik olyan nagy dobra, pl nem is csinaljak annyiszor mint a szopast.
Nekem is jóval többször van hogy leszopom a pasim mintsem hogy ő nyal engem de nem zavar
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!