Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen férfi munkatársat hogyan lehetne kicsit felizgatni?
Figyelt kérdés
Oda-vissza mennek a csipkelődések, meg a kétértelmű megjegyzések.
De nem célom lefeküdni vele, csak kicsit megbolygatni a bioritmusát 😇😋
2020. aug. 21. 19:24
11/34 anonim válasza:
Egyes vagyok. Mi sem csitrik vagyunk már. Ő 42 én 34 vagyok. ;-)
Ja ok. A mellemet még nem vetettem be, majd legközelebb véletlenül én is odanyomom :)
12/34 anonim válasza:
egyszer fejbe lövöm magam az ilyen nőktől mint te
13/34 anonim válasza:
Miért piszkálod fel, ha nem akarsz vele dugni? Ezt sose értettem, ez mire jó. Majd egyszer elkap, aztán jól megrak, te pedig csodálkozni fogsz.
14/34 anonim válasza:
Tudod te azt nagyon jól, hogy kell felizgatni egy kollégát, nem véletlenül vagy ribnc!
15/34 A kérdező kommentje:
Atya ég! Mennyi megkeseredett ember van. Szar életetek lehet. 🙂
Ez csak játék mindkettőnk részéről.
2020. aug. 21. 20:12
16/34 anonim válasza:
Tedd a fiókjába a telemasztizott tangádat.
17/34 anonim válasza:
Abban igazuk van a válaszolóknak, hogy nem igazán szép dolog felizgatni egy férfit csak úgy, ha utána nem lesz semmi. A nők ezt nem érthetik
18/34 anonim válasza:
Na és ha a férfi sem akar többet? Ez csak játék. :) Ő is csak viccel
Egyes voltam
19/34 A kérdező kommentje:
Ez kölcsönös dolog! Nyilván olyannal nem csinálnám, aki nem vevő rá!
Ha valami nem tetszik neki, majd szól. De élvezi a szitut ő is.
Ti meg ezt értsétek meg 🙂
2020. aug. 21. 21:11
20/34 anonim válasza:
Légyszi, dolgozz már az én munkahelyemen is!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!