Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak milyen módon szeretite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen módon szeretitek legjobban kapni a nőtől a prosztatamasszázst?

Figyelt kérdés

Előtte izgató, ha kinyalom? Utána ujjakkal, vibrátorral, dildóval vagy felcsatolhatóssal kedvelitek a kényeztetést? Ha ujjakkal, akkor mennyire rövidre kell levágjam a körmeimet, hogy véletlen se sértsek fel belül semmit? Használni kell hozzá sikosítót is vagy nem feltétlenül szükséges? Milyen testhelyzetben a legkellemesebb nektek: kutyapózban vagy háton fekve felhúzott térdekkel vagy milyrn egyéb testhelyzetben szeretitek? Közben a másik kezemmel a péniszt is izgassam vagy csak a prosztatára koncentráljak?

U.i.: aki írtozik az ilyesmitől, nem csinálja vagy homoszexuális dolognak tartja, az lépjen tovább kommentelés nélkül. Nem szeretnék ezzel kapcsolatos vitát a kérdésem alatt!

2020. aug. 21. 07:54
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Hason es ujjal miközben a farkam is izgatva !!
2020. aug. 21. 08:11
 2/7 fegya ***** válasza:
94%
Kutyában,felcsatolóssal,és közben veri a farkam!
2020. aug. 21. 08:27
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Hason fekve a legjobb, de háton fekve is szeretem. Az a lényeg, hogy a dildó vagy a felcsatolhatós nagy és vastag legyen, mert imádom az érzést, ahogy kitölt és feszít. Szeretek közben erényövben lenni, és csak úgy elélvezni, többször is egymás után.

Előtte beöntéssel ki szoktam mosni magam.

26/F

2020. aug. 21. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

még nem kaptam,

de ha egy nő szívesen megmutatná milyen érdeklődve fogadom :D

35f

2020. aug. 21. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Ha kinyalnak azt imádom, eszméletlen finom és izgató. :)

Utána síkosítós ujjal, majd akár dildóval, és vibrivel is nagyon kellemes, de mindegyiknél fontos a síkosító nagyon. Felcsatolhatóssal sajnos még nem dugtak meg, de nagyon szívesen kipróbálnám azzal is. :)

A körmöd legyen teljesen rövid inkább, mert tud fájni amikor a nagyobb köröm megszúr. Főleg az elején, amikor még nincs tapasztalatod a mozdulatok irányát illetően.

A pózok közül nekem hanyatt is, hason is, és kutyában is izgi, ez hangulatfüggő.

Ugyanígy az is hangulattól függ, hogy a farkam kell e izgatni közben, illetve inkább hogy mikor mennyit. De ezt én menet közben mondani szoktam, hogy mikor hogyan jó, mire vágyom éppen. :)

Szuper csaj vagy, hogy így törekedsz a tökéletes kényeztetésre. :) Példakép lehetnél, mert minden csajnak így kéne hozzáállni a dologhoz. :)

Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan, akár priviben is ha olyan jellegű.

2020. aug. 21. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kutyapózban vagy misszionáriusban felcsatolhatóssal.

22/F

2020. aug. 21. 13:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5ös! Tök jó, hogy van olyan aki képes normális leírni ezeket a dolgokat 😉
2020. aug. 22. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!