Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáradnak el ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáradnak el ilyen könnyen a férfiak?

Figyelt kérdés
Szinte mind 15-20 perc orális vagy kézzel törtenő kényeztetés után elfárad, mondja, hogy pihenni akar egy kicsit. Szeretem, ha élvezés közben vagy után sem hagyják abba és sokszor el tudok élvezni egymás után. Fordított esetben pedig élvezés után mind azt kéri, hogy hagyjam egy kicsit, ne csináljam tovább, mert kellemetlen.

#orális szex #ujjazás #kézzel izgatás
2020. aug. 20. 12:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
Értő olvasód vagyok kérdező. A férfiaknak is vannak igényeik, nem csak neked, ők pihenni akarnak ha fáradtak. Vagy vesse alá magát a férfi minden vágyadnak?
2020. aug. 20. 15:14
 22/25 anonim ***** válasza:

Én olyan típus vagyok, aki a maximalizmus miatt szereti a legjobb szolgáltatást nyújtani a partnerének és akkor elélvezni, amikor ő már nem igényel több orgazmust.

A hosszadalmas tortúra utáni nagy orgazmusom viszont tényleg intenzív és kielégítő, ezért semmiképpen sem vágyom további izgatásra. Ha a partnerem azt akarná, hogy folyassam el a spermámat és utána úgy folytassuk a szexet, akkor azt 5-10 perc alatt kell megtenni. Így még egy, vagy két újabb orgazmust tudok produkálni, ha nagyon sietünk, de ezek közül a harmadik sperma kilövellés amennyire élvezetes, annyira fájdalmas is. Utána nagyon eresen, duzzadtan, leamortizálva lóg és ekkor már a saját súlyát sem képes megtartani, ezért ha újra nagy méretű lesz, a gravitáció miatt fájdalmat okoz a lefelé lógása, amint próbálja magát megemelni. Meg kell fogni, vagy ki kell támasztani, hogy enyhítsem a fájdalmat.

2020. aug. 20. 15:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Te mennyire vagy aktív, amikor kinyalnak? Fekszel és hagyod magad? Ez még unalmas is lehet....

Olyant próbáltál már például, hogy a pasi fölé térdelsz, az arcára ülsz, és te irányítod a ritmust? Mondhatod hogy most dominásdit játszol, és nem tűrsz ellentmondást, meg lankadást. Ha belassul, odanyomod neki, és meglovagolod a száját....

2020. aug. 20. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem akar elfáradni, csak a férfi ne fáradjon el.
2020. aug. 20. 20:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem robotok a ferfiak te hulye. Mit akarsz hogy 1 oraig nyaljon? Hat nalunk hosszu szokott lenni 15 20p de a nyakam allkapcsom mindenem beáll. Ha gondolod talalkozzunk es kenyeztess engem oralisan 1 ora hosszaig ha ekkora a szád
2020. aug. 21. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!