Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex? Hogyan borotváljam? Hogy védekezzek?
SZóval lenne pár kérdésem az első alkalommal kapcsolatban:
-Hogy borotváljam? Nem baj ha "borostás" vagy ne borotváljam? (A kozmetikus lehetőség nem áll fent.
-Ha mindkettőnknek ez lesz az első, honnan tudjuk majd azt, hogy hogy kell használni a kotont? Nem szeretném azt hogy gy rossz koton miatt terhes legyek :/
-Otthon nem akarom, a szüleim elég konzervatívak biztos hogy még ha 20 évesen otthon élnék akkor is benyitnának "nehogy megtörténjen." Hol lehet ezt még csinálni? Ötletek?
-Az első mennyire lesz hosszú, és meghitt? Szeretném ha az lenne, és nem csak "2 lökés és viszlát" de úgy hallottam hogy nem fogjuk sokáig bírni bizonyos értelemben :D
"A fiú majd tudni fogja mégha ő is szűz"
A kérdező a férfi nem? Én úgy vettem le. De, ha a kérdező a leányzó, akkor a jótanácsokat majd átadja a pasijának. És a borotváról meg ugyancsak az, hogyha nem akar borostát előtte szedje le, mielőtt csinálják és akkor szép sima lesz avagy a gyanta. Más megoldás nincs. Esetleg még a DM/Rossmanba lehet szörtelenítő krémet kapni, barátnőm azt is szokta használni. Az kicsit tovább tart ki, mint a borotva. (Férfiak esetében a szörtelenítő krém nem tudom mennyire javallot)
Na ha te vagy a lány: csiklóval vagy hüvelyi úton van orgazmusod, ha masztizol?
Mert ha csiklóval, akkor semmiképp se várd, hogy szex közben ugyanolyan lesz. A hüvelyi orgazmus teljesen más érzés, sokkal nehezebb elérni, nem elég hozzá a ki-be, ki-be, és ráadásul a nők nagy részének egyáltalán nincs is!
Akkor, nem szeretnélek lelombozni, de első alkalommal valószínűleg nem lesz orgazmusod. Csak, hogy ne legyenek irreális elvárásaid. Attól még tud nagyon jó lenni a szex.
Ezt valaki más is írta előttem, de én is hangsúlyozni szeretném: első alkalommal még ne legyen tényleges aktus! Előbb ismerjétek meg egymás testét, tapasztaljátok ki, hogy mi esik jól a másiknak, tanuljatok meg örömet okozni, tudjátok kielégíteni egymást kézzel/szájjal. És ha ez már jól megy, akkor lehet szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!