Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire gyakori a 17-18 cm-es pénisz méret az eddigi tapasztalataitok alapján?

Figyelt kérdés
Több felmérés szerint 14-15 cm a leggyakoribb méret.

2020. aug. 19. 11:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem mértem még egyik pasim farkát se le. Vonalzó? Subler? nanemán! Jó, vagy nem jó! Némelyiken éreztem hogy kicsit nagy, de jó volt! Amikor először láttam életben péniszt, akkor olyan hatalmasnak tűnt, hogy be is paráztam, hogy jézus! ez hogy fog oda bemenni? De túléltem! :-)
2020. aug. 19. 14:48
 12/14 exronin ***** válasza:
67%

Tudod, az itt válaszolók felé meleg férfi.

És jobb, ha számolsz vele, hogy a nők nagyobb részének fogalma sincs, hogy mekkora 12, vagy 18 centi. Értsd meg, nem azt nézik. Ha képes vagy boldoggá tenni a kedvesed, az ujjadtól is el fog élvezni...

2020. aug. 20. 08:28
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

#12 Nem is, hogy nem azt nézik, hanem nincs szemmértékük, időérzékük, stb.

Kevés a kivétel, mint pl. a tizes női válaszoló.

2020. aug. 20. 11:06
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
A nők szemmértéke híresen rossz, ezt ők maguk is beismerik. Persze nem az összes nőnek, de az a ritka. Ettől függetlenül sose fogjuk megtudni, hogy mekkora a tényleges átlag méret. Ehhez az kéne, hogy hivatalosan lemérjék a férfiak intim méretét, de hányan vannak, akiknek lemérték? Nem beszélve arról, hogy sok millió férfiét kéne megmérni, hogy hiteles legyen.
2020. aug. 20. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!