Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön ez a csajszi külsőleg?Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön ez a csajszi külsőleg?Milyen lehet az ágyban?

Figyelt kérdés

Külsőleg bejön ez a csajszi?Test,stílus stb?

1 és 10 között mennyire értékelnétek?

Az ilyen csajok mennyire jók a szexben?

Bírják a keményebb szexet is?

Nekem ő az a kategória akit egész nap csak dugni akarnék:P:)

2020. aug. 18. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
4-es, én is elindítottam, és 2 másodperc alatt rájon az ember, hogy bejon az izlésemnek a csaj vagy nem. Ez nem tart tobb 10 percig. Azért elso benyomás. Nekem személy szerint nem jon be. Nem csunya csaj, helyeske, de nekem valahogy mégse paszzol.
2020. aug. 18. 23:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"Egy biztos az ágyba tutira nem prűd"

Ezt mégis hogy véled biztosra? Én is sportos vagyok, jól nézek ki, mégis beérem a misszionárius pózzal és annyi nekem a szex. L

2020. aug. 18. 23:31
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Amelyik lepontozott az kérem igazolja magát. 👮‍♂️
2020. aug. 18. 23:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem valami szép. Persze lehet hogy nagyon aranyos csaj, de mivel nem ismerem, csak azt tudom megállapítani hogy szerintem átlagos külsőre
2020. aug. 18. 23:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy nyolcas. Igen, szerintem bírná a kemény szexet is.
2020. aug. 19. 00:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem pont az esetem.
2020. aug. 19. 06:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem bejon, en eltudom kepzelni baratnonek is de tuti en is szanaszet dugnam mikor lehet. Heti 1 napot folyamatosan dugnank es nem menne kondiba :))

19f

2020. aug. 19. 07:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tetszik, az a haj meg undoritó.

Semmi egyéniség nincs benne, csak lenyalja a riska és kész.

2020. aug. 19. 07:53
 19/19 anonim ***** válasza:

5 vagyok. Látszik a lepontozásból is hogy igazam van. Az pontozott le, aki magára ismert. :D

Mekkora véletlen, hogy pont ilyen arányban lett a csaj is lehurrogva. Ugye, ugye? 😂😂😂

2020. aug. 19. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!