Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez az elkeseritő adat?
Ennek annyi az oka, hogy kevés az udvarias, intelligens, jó kiállású férfi. Csupa bunkó/ igénytelen/ buta pasi van, akiknek a férfiasság ismeretlen fogalom. Hiába akarok én dugni, ha konkrétan 100ból ha 1 van akivel lehetne mit kezdeni...
N
#7 ha szerinted minden férfi bunkó igénytelen buta, és szinte nincs normális pasi, akivel egyáltalán "lehetne" mit kezdeni, akkor veled van a baj. El vagy szállva az igényeiddel.
Mindenki szembemegy veled az autópályán, akkor ki a hülye?
#8 nem azt írtam, hogy minden pasi bunkó, hanem azt, hogy kevés az, aki normálisabbnak mondható.
El vagyok szállva az igényeimmel?:D csak olyat várok el, amit fordítva én is tudok nyújtani.
Te nyugodtan dugj meg akárkit aki szembejön, én (és a normálisabb emberek) meg fogják válogatni a partnereiket.
Persze sok az olyan nő, aki máshogy válogatós pl csak gazdag jóképű faszikkal megy el. De istenem.. ha megteheti:D van csomó olyan nő, aki átlagosabb pasikkal is elmegy. Általában mindenki a saját szintjén vagy afölött keresgél. Ergo van esélye a kevésbé előnyös külsejű pasiknak is, csak nem a topmodelleknél. Ha ezt végre felfognák, nem kellene ennyit nyavajogniuk hogy nem jut punci...
#7 voltam :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!