Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez az elkeseritő adat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez az elkeseritő adat?

Figyelt kérdés
Akármilyen hirdetést felad 1 pasi ne reménykedjen semmibe.Goldengate oldalon irják hogy Swinger klubokban is 60 férfi van és 4 nő kb.A nők meg mindig panaszkodnak hogy nekik milyen szörnyü az életük.
2020. aug. 18. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Mert a nők java része beéri annyival, hogy van 7 macskája és megvan az endorfin adagja. A párkeresők aránytalansága jól mutatja, hogy mi van azokkal, akik nem.
2020. aug. 18. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Az se segít sokat, hogy több fiú születik, mint lány.
2020. aug. 18. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Luzer ferfibol mindig lesz elég. A nők nagyrésze pedig a ferfiak kisrészével dug.
2020. aug. 18. 12:47
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Egyszerű, legyél versenyképes.
2020. aug. 18. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

A fizetésem verseny képes

F

2020. aug. 18. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Mert a nők nagyobbik része nem arra vágyik, hogy egy számára ismeretlen pasival dugjon. A nők nagy részének fontosak az érzelmek is. Ezért is van, hogy amíg a nők utáljak ha kéretlen farok képet kapnak, addig a pasikat általában nem zavarja, ha kapnak egy lánytól kéretlen pucér képet. Bár nagyon ritka, hogy egy lány ilyet csináljon. És erre még az is rá jön, hogy több fiú van, mint lány.
2020. aug. 18. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Ennek annyi az oka, hogy kevés az udvarias, intelligens, jó kiállású férfi. Csupa bunkó/ igénytelen/ buta pasi van, akiknek a férfiasság ismeretlen fogalom. Hiába akarok én dugni, ha konkrétan 100ból ha 1 van akivel lehetne mit kezdeni...

N

2020. aug. 18. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

#7 ha szerinted minden férfi bunkó igénytelen buta, és szinte nincs normális pasi, akivel egyáltalán "lehetne" mit kezdeni, akkor veled van a baj. El vagy szállva az igényeiddel.

Mindenki szembemegy veled az autópályán, akkor ki a hülye?

2020. aug. 18. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es kommentelőnek igaza van.Még 1 ok amiért áldás nőnek születni,mert a javukra billen a mérleg 100-ból 1 az nudli.
2020. aug. 18. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:

#8 nem azt írtam, hogy minden pasi bunkó, hanem azt, hogy kevés az, aki normálisabbnak mondható.

El vagyok szállva az igényeimmel?:D csak olyat várok el, amit fordítva én is tudok nyújtani.

Te nyugodtan dugj meg akárkit aki szembejön, én (és a normálisabb emberek) meg fogják válogatni a partnereiket.

Persze sok az olyan nő, aki máshogy válogatós pl csak gazdag jóképű faszikkal megy el. De istenem.. ha megteheti:D van csomó olyan nő, aki átlagosabb pasikkal is elmegy. Általában mindenki a saját szintjén vagy afölött keresgél. Ergo van esélye a kevésbé előnyös külsejű pasiknak is, csak nem a topmodelleknél. Ha ezt végre felfognák, nem kellene ennyit nyavajogniuk hogy nem jut punci...

#7 voltam :*

2020. aug. 18. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!