Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy vonzódom a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy vonzódom a saját nememhez??

Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátnőm (én is lány vagyok)És egyszer azt vettem észre hogy máshogy nézek rá..Féltem ha megy valahova,és nagyon dühös leszek ha mással nevetgél el és nem velem..Folyton vele akarok lenni.És nem tudom...késztetést érzek hogy megcsókoljam..egyszerűen annyira szeretném..Mi lehet ez?Kíváncsiság?

2020. aug. 17. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Ja, így szokott kezdődni. Bár nem tudom, miért a heteroszexualitást adtad meg kulcsszónak egy ilyen kérdéshez.
2020. aug. 17. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, ez nem kérdés.
2020. aug. 17. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet
2020. aug. 17. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Kikellene probalni egy 3ast es ott megtudodna minden.
2020. aug. 17. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínő hogy biszex vagy. A nőknél ez teljesen elfogadott, és már szinte természetes, szóval emiadt ne stresszelj.
2020. aug. 17. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!