Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik éri meg jobban anyagila...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik éri meg jobban anyagilag: rosszlányhoz járni heti 2-3-szor vagy puncson keresni lányt és eltartani?

Figyelt kérdés
Konkrét tapasztalatok is érdekelnének erről a 2 oldalról.

2020. aug. 17. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egy harmadik megoldás jött be, sajnos a rosszlanyok-on volt hogy belefutottam igénytelen csajba és ráadásul nem is teljesített jól. A másik oldalt nem próbáltam de pár éve itt megismertem egy diáklányt és mivel volt távolság havonta egyszer-kétszer találkoztunk viszont előre mindig kapott egy összeget. Nem csupán a szex volt jó vele de értelmes is volt. Én már nem kedvelem a hivatásos lányokat mert gyakran arra mennek hogy gyorsan süljön el az ember és hamar kidobhassák. Amennyire olvastam a puncson is sok hivatásos adja ki magát másnak.
2020. aug. 17. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Én semmi fele keppen nem fordulnék könnyű vérü nocskekhez, nem a panz miatt írom ezt.

Jobb v kihez tartozni, írni neki, meg lepni, várni haza...stb

Akar csak szex kapcsolat meg az is jobb mint az örömlányok.

2020. aug. 17. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
23%

A rosszlányok.

Minden nőnél olcsóbbak s becsületesebbek.

2020. aug. 17. 14:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, puncson sok a hivatásos, de azért, mert pont úgy gondolkodnak, mint te. Hogy melyik éri meg jobban, itt is ott is a profitot keresik. Te sem az alapján választasz, hogy random nővel kell 1-1 alkalom, érzelmek és bármi más nélkül, professzionálisan, pénzért, vagy egy állandó partner de akkor másról is szól a kapcsolat. Nem ugyanaz, de sok ottani férfi is valójában azért van fent, mert abban reménykedik, hogy olcsóbb így, mint rosszlányokon.

Amúgy számold ki, nem ismerem a tarifákat. De ha csak prostizni akarsz, inkább rosszlányok, vannak visszajelzések, ha nem jön be, válogathatsz. Puncs nem teljesen erre lett kitalálva, de kb már úgy használja a többség. De aki hivatásos és fent van, ő is alkalmanként kér x ezret. Ha meg egyvalakit akarsz eltartani, az megegyezés kérdése sokszor. Viszont aki így hirdet, az nem hivatásos, valószínűleg nem szeretné teljesen annak érezni magát, szóval ha nem akarsz rendesen törődni vele és emberként kezelni, akkor ne vágj bele.

Mennyid lenne rá?

2020. aug. 17. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!