Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti megbeszélitek a barátaitokkal ezeket?
Figyelt kérdés
-milyen a barátnőtök alakja
-szex
-milyen a segge,melle stb.
Megbeszélitek vagy úgy gondoljátok hogy nem a barátokra tartozik?!
2020. aug. 17. 12:04
1/9 anonim válasza:
Sose beszéltük meg, ez egy nagy tahóság.
3/9 anonim válasza:
Még középiskolában volt egy haverom, aki mindenről beszámolt, de én sosem mondtam semmit, mindig viccel tereltem, vagy témát váltottam, ez magánügy, meg amúgy sem illik ilyesmit kiteregetni.
4/9 anonim válasza:
Igen, van hogy megbeszéljük. Ilyeneket, h milyen a puncija(kopasz, fazon, szőrös, nedves, illatos, baba, saláta, stb) milyen bugyit hord, mit szeret, engedi e popsiba, szeret- e szopni, stb.
5/9 anonim válasza:
legjobb haverommal megbeszélem, de a többiekkel nem
6/9 anonim válasza:
én soha. Az, hogy képet lát róla, mondjuk Facebook, ahol látszik az alakja, az oké, arról lehet dumálni, de ennyire mélyen nem. Viszont van ismerősöm, aki tudom, hogy mondjuk fotózta a barátnőjét dugás közben és ezt folyamatosan mutogatta a legjobb haverjának (azért is tudom, mert egyszer egy képet nekem is megmutatott, csak hogy irigykedjek)
7/9 anonim válasza:
Legjobb haverommal beszélünk erről volt hogy meghívott hármasba. Én is elmondom neki,hogy szoktuk seggbe csinálni vagy valami. Szerintem amíg mindketten vevők vagytok a dologra akkor teljesen normális.(az első dolog nem feltétlenül 😀)
8/9 anonim válasza:
Mindenki megbeszéli ezt. Már aki normális és van egyáltalán élete!
9/9 anonim válasza:
Lelettem pontozva mert másnak nincs élete??😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!