Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy valakit ennyire kívántatok?

Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 hónapja vagyunk együtt. Hétköznap reggel és este szexelünk, valamint munkahelyen ebédidőben találkozunk egy eldugottabb helyen, ahol a kocsiban csináljuk. Hétvégén szinte csak enni-inni kelünk ki az ágyból. Voltak már korábban is kapcsolataim, de ennyire erős vágyam még senki iránt. Valósággal megőrülök a farkáért, imádom nagamban érezni. Ugyanakkor megijeszt is ez az egész, hogy ez vajon már szexfüggőségnek számít?

2020. aug. 17. 08:26
 1/7 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Volt igen de az a helyzet hogy hamar meguntam a csajt
2020. aug. 17. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
16 éve minden nap szeretkezek a párommal és nagyon kívánom. Ti érzitek a dolgot, de sztem is vigyázzatok, nehogy a visszályára forduljon. Valószínűleg a párod meg akar neked felelni azért csinálja. Finoman sztem vegyetek vissza.
2020. aug. 17. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Amelyik tűz intenzíven ég, hamar kialszik.
2020. aug. 17. 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Hidd el, jóból is megárt a sok...

Szerintem ezt sokáig nem lehet fenntartani, de majd meglátjátok 🤔

2020. aug. 17. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok
2020. aug. 17. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen hogy napi 4-5 ször is dugtunk, egyszer pedig 7 menet is volt.

De mint írják, kialudt egy idő után.

2020. aug. 17. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat kezdeti szakaszában ez teljesen normális. 21 éve mi is így voltunk, azóta maradt a napi 1, illetve az utóbbi két évben már az is ritkul. De 60 fölött ez, gondolom, természetes.
2020. aug. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!