Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnátok, hogy a lányotok megcsalja a barátját elmondanátok a fiúnak? Egy aggódó anya.
Szerintem nyugodtan utalj rá. Ne mondd ki, ne "köpd be", de szerintem semmi szégyellnivalód nem lesz abban, ha kicsit a helyére tereled a srác figyelmét. Pl mondd el neki, hogy a legfontosabb, hogy bízhasson a másikban, akárki az, mondd el, hogy ha kicsit gyanakszik arra, hogy a párja nem hűséges, az nem véletlen van. Ha visszakérdez, akkor pedig nyugodtan válaszolhatod azt, hogy te nem mondtál semmit.
Ez egyébkén egy hamis társadalmi kettős mérce, hogy hasonló esetben, ha a fiú a ludas, az anyósok sokkal hajlamosabbak megvédeni a lányt, a fiuk barátnőjét, akár védeni őket vagy a pártjukra is állni. Ilyenről rengeteg példát hallottam az életemben, míg fordított esetben ha a fiúval csesznek ki, az a mentallitás, amit az első válaszoló is írt. Pedig ugyanakkora létjogosultsága lenne ennek is, semmivel sem más a helyzet valójában.
Mi a fa$z közöd van hozzá?!?! Már bocs...
Ha anyám ilyenekbe ugatott volna bele akkor ráborítottam volna az asztalt...
Beszélj lányoddal, az még belefér, ha a sráccal jóban vagy.
Rendezze ezt azonnal vagy megharagszol s besegítesz, mert nem egy kukatölteléket neveltél belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!