Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha tudnátok, hogy a lányotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnátok, hogy a lányotok megcsalja a barátját elmondanátok a fiúnak? Egy aggódó anya.

Figyelt kérdés
18 éves a lányom a barátja 19. Picivel több mint 1 éve vannak együtt. A fiú nagyon normális. Elmondjam neki? Vagy beszéljek a lányommal? Vagy inkább ne szóljak bele?
2020. aug. 16. 21:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a legjobb ha nem szólsz bele, és picivel rosszabb, ha a lányodnak mondod el. A fiúnak nem szólhatsz, hiszen azzal elárulod a lanyodat, és tegyen akármit, neked akkor sem a fiú mellett kell állnod, hanem a saját lányod mellett. Ha a helyedben lennék, én nem szólnék bele.
2020. aug. 16. 21:56
 2/24 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nyugodtan utalj rá. Ne mondd ki, ne "köpd be", de szerintem semmi szégyellnivalód nem lesz abban, ha kicsit a helyére tereled a srác figyelmét. Pl mondd el neki, hogy a legfontosabb, hogy bízhasson a másikban, akárki az, mondd el, hogy ha kicsit gyanakszik arra, hogy a párja nem hűséges, az nem véletlen van. Ha visszakérdez, akkor pedig nyugodtan válaszolhatod azt, hogy te nem mondtál semmit.

Ez egyébkén egy hamis társadalmi kettős mérce, hogy hasonló esetben, ha a fiú a ludas, az anyósok sokkal hajlamosabbak megvédeni a lányt, a fiuk barátnőjét, akár védeni őket vagy a pártjukra is állni. Ilyenről rengeteg példát hallottam az életemben, míg fordított esetben ha a fiúval csesznek ki, az a mentallitás, amit az első válaszoló is írt. Pedig ugyanakkora létjogosultsága lenne ennek is, semmivel sem más a helyzet valójában.

2020. aug. 16. 22:10
 3/24 anonim ***** válasza:
44%
A lanyod egy ri.banc. En a fiunak mondanam el mindenkepp... Ezzel a lanyod nem tamadod hatba,hanem o sajat magat.
2020. aug. 16. 22:10
 4/24 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem max a laanyoddal beszezlj erről, de ne áruld el. A lányod legyen az első, ne a random csávó, akivel éppen jár.
2020. aug. 16. 22:25
 5/24 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ne szólj bele. Ha mégis, akkor csakis a lányoddal beszélj. Nem árulhatod el a lányodat. Még ha nem is szép dolog, amit tett.
2020. aug. 16. 22:30
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Sajnálom a srácot.
2020. aug. 16. 22:36
 7/24 anonim ***** válasza:
11%

Mi a fa$z közöd van hozzá?!?! Már bocs...

Ha anyám ilyenekbe ugatott volna bele akkor ráborítottam volna az asztalt...

2020. aug. 16. 23:08
 8/24 anonim ***** válasza:
66%

Beszélj lányoddal, az még belefér, ha a sráccal jóban vagy.

Rendezze ezt azonnal vagy megharagszol s besegítesz, mert nem egy kukatölteléket neveltél belőle.

2020. aug. 16. 23:18
 9/24 anonim ***** válasza:
32%
Mindkettejük FELNŐTT. Hagyd békén őket, semmi közöd nincs hozzá, hogy a MAGÁNÉLETÜKBEN mit csinálnak.
2020. aug. 16. 23:49
 10/24 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom milyen jogon akarsz beleszólni mások életébe! Főleg hogy lehet hogy semmit se tudsz a kapcsolatukról, se arról h a fiú mit csinált aminek ez az eredménye. Rohadtul semmi közöd a lányod szexuális vagy magánéletéhez ilyen mélységekben! Főleg ha ilyen alaktomos szemét módon el akarod árulni őt...
2020. aug. 16. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!