Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknál is így megy az anális szex?
Figyelt kérdés
Parom párszor be próbálkozott, tudja hogy én nem szeretném, de egyszer megadtam magam. Az ujjat dugta be az meg elviselhető volt, aztán utána egybol a peniszet. Semmi sikosito, olvastam hogy ilyenkor ki is kene nekem előtte mosni? Aztán borzalmas volt persze. Azóta meg próbálkozott de nem engedtem neki.2020. aug. 16. 20:27
1/7 anonim válasza:
Ha tiszta maradt a farka, miért kéne kimosni magad könyörgöm?
2/7 anonim válasza:
Miért nem olvastok utána? Kell a megfelelő síkosítá, tágítás. Ha nem esik jól, ne hagyd. Vagy mondd meg neki hogy kicsit nézzen utána, nem úgy megy hogy durr bele azt húzogatom, mindegy hogy fáj e a másiknak
3/7 anonim válasza:
A síkosító mindenképp kell, és előtte egy nagyon gyengéd tágítás egy ujjal, aztán kettővel, és ha már nem fáj a két ujj sem akkor mehet gyengéden a pénisz. Ezt tapasztalatból mondom. 23N
4/7 A kérdező kommentje:
Egy ujjal szokta azt meg birom, de utána meg durr bele akarja magat...be se megy kb....egyszer hagytam nem is tudom hogy ment be de utána már nem sikerült mert borzalmas volt. Amúgy durva,hogy nem taszítja vissza őket hogy egy szaros seggbe rakjak...amúgy nem volt semmi miután kivette , de lehetett volna nem?
2020. aug. 16. 21:50
5/7 acelsziv válasza:
A pasid egy barom. Emeletes barom. Sok sok türelem, gyöngédség, izgatás, tágítás és tonnányi síkosító.
Mellesleg a végbélben alapból nincs fekália. Ergo tiszta.
6/7 anonim válasza:
Én mindig azt mondom a páromnak h csak akkor dughatja be, ha utána én is neki. Ezután a mondat után mindig leáll... Ha neki lehet, nekem miért nem? Ne hagyd h kihasználjon! Ha te nem akarod neki tiszteletben kell tartania.
7/7 anonim válasza:
És te egy ilyen idiótának hagytad.... Eszem megáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!