Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tampont feldugok magamnak az tisztességtelenség?
Figyelt kérdés
Ha tampont feldugok magamnak az olyan mintha egy csúnya dolgot csúnya tárgyat nyomnák fel magamnak?
Mintha maszturbálnék egy műp...szel?
Tisztességtelenség?
De én tisztességes lány vagyok én még a szexre rá sem gondolok mert engem tisztességesen neveltek.
2020. aug. 16. 16:52
1/16 anonim válasza:
Jesszus. Mitől lenne tisztességtelen? Menstruáció miatt használod.
Remélem ez valami troll kérdés...
2/16 anonim válasza:
Dehogy az. De ha ennyire taszít téged, akkor maradj a betétnél...
5/16 anonim válasza:
Utcán nem szoktuk. Meg a Spar-ban sem.
7/16 anonim válasza:
Természetesen kamu, de eszembe jutott róla a "Toldi szerelme" pajzán átköltésének két veretes sora.
Piroskát apácák zárdában nevelték,
Figyelmét a faszról messze elterelték.
A kérdező is tisztességes lány, még véletlenül se jut eszébe a tamponról a műfasz...
8/16 anonim válasza:
Ha rá sem gondolsz a szexre, akkor hogyhogy mégis leírtad?
9/16 anonim válasza:
Ha fiu vagy akkor tisztességtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!