Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tampont feldugok magamnak az tisztességtelenség?
Ha tampont feldugok magamnak az olyan mintha egy csúnya dolgot csúnya tárgyat nyomnák fel magamnak?
Mintha maszturbálnék egy műp...szel?
Tisztességtelenség?
De én tisztességes lány vagyok én még a szexre rá sem gondolok mert engem tisztességesen neveltek.
Nektek minden kamu ,menjetek már a .....
Én tisztességes lány vagyok nem vagyok k..rva.
Tudod ha ez nem kamu akkor viszont végtelenül el vagy cseszve, mert ekkora ostobaságot másképp nem gondolhat valaki. Úgy látom a szüleid megérik a pénzüket ha ennyire sötét lett a lányuk. Tudod azokat akik ennyire elvakultan tabusított szexuális kultúrával nőttek fel talán már meg se lehet menteni hogy visszatereljék őket a logikus és normális felfogás közelébe akkora a kár nálad...
Szóval ez egy rohadt nagy kamu. Mert ennyire sötét nem lehet senki!
A legnagyobb főben járó bűn. Azonnal tessék elmondani 20 miagyánkot és 10 üdvözlégyet.
Jesszus melyik korban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!