Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlotok síkosítót?
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk ( durex extrasafe, classic, ..) milyen síkosító megy ezekhez? Tudom hogy van víz vagy olaj bázisú, de sokat nem tudok róluk. Valaki(mielőtt le tudatlanoz) elmondaná ezeket? Köszönöm
18F
2020. aug. 15. 19:33
11/14 anonim válasza:
#10 van aki nem nedvesedik kellőképpen, ahogy van aki meg túlságosan is. bár tény, hogy ezek ritka dolgok. de az is lehet, hogy análozni akarnak.
12/14 anonim válasza:
11: Aki nem nedvesedik eléggé, ott az előjáték kimarad vagy több előjátékra van szükség. A punciba nem csak belrakni kell. Kell azt nyalogatni is na meg a stb. :). Aki meg túlságosan nedvesedik állandó jellegel azon meg a fogamzásgátló segít.
13/14 anonim válasza:
Durex lila vagy piros nagy flakonos :) Aloeverás a lila, a másikat nem tudom, de az is jó illatú, és érzékeny bőrre se okozott nálam soha kiütést.
Aki pedig értetlenkedik, hogy minek síkosító, annak üzenem, hogy minden óvszerre rá van írva, hogy javasolt hozzá használni :)
14/14 A kérdező kommentje:
Sziia. Mi is extrasafet es classicot használunk. Síkosítóra nálunk is szükség van (miattam) de sokkal jobbak az együttlétek vele. Mi a sima kéket használjuk durex play.
20L
2020. szept. 24. 19:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!