Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet azt elfogadni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt elfogadni ha én velem egy lány sem szeretne szexelni?

Figyelt kérdés

Barátnőt hiába szeretnék nem találok. A neten pár kalandot találtam már, de csak egy alkalom lett belőle, én szerettem volna többet, de a lányok nem akarták. Meg nem is élvezték velem a szexet sajnos, mert alig szexeltem és nem tudom mit hogy kell csinálni.

Olyan rossz érzés hogy én nekem nem akar össze jönni egy kapcsolat sem meg nem is tudom milyen az ha rajonganak értem a lányok, mint sok fiúért.

2020. aug. 15. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Járj edzőterembe, legyen jó tested. Akkor majd akarnak veled lenni.
2020. aug. 15. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre válaszolva, szerintem ha neked van szexuális vágyad nehezen lehet beletörődni ebbe.
2020. aug. 15. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Velem meg egy fiú se akar, képzeld el az sokkal rosszabb.
2020. aug. 15. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Na, tessék, ott van a #3 válaszoló neked, tegyétek boldoggá egymást. Happy end. Ja hogy ti még így is válogatósak vagytok.
2020. aug. 15. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Amíg te nem feküdnél le magaddal más sem fog
2020. aug. 15. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!