Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Igen, de nem elvezem
élvezem, de inkább legyen csupasz
csak a csupaszt nyalom ki
csak a szőröset nyalom ki
nem nyalok puncit férfi létemre, nem szeretem
47 szavazat
3/15 anonim válasza:
Azt miért nem lehet válaszolni, hogy élvezem, és akkor is, ha csupasz. Nyilván nem jutott eszedbe, mert nem szereted a szőrös puncit (vagy talán csak azt hiszed, mert követed a trendet). ;)
5/15 anonim válasza:
Ki, de nem élvezem.
Barátnő miatt kizárólag
6/15 anonim válasza:
Elég szqr szavazás.
Hiányzik a válaszok közül az
igen, és élvezem,
a mindkettőt élvezem,
és az élvezem, de a csupaszt is.
7/15 anonim válasza:
Még szép hogy ki. Alap, nekem se tetszene, ha szőrös farokkal nem szopnának le.
8/15 anonim válasza:
Igen. Nekem tetszik a szőrös. Persze van különbség szőrös és szőrös között is. Lehet igényesen és igénytelenül is az.
F
9/15 anonim válasza:
Ez férfidolog,aki szereti, mindenképp megteszi. Ha a csajom igényesen szőrös,akkor is kinyalom.
10/15 anonim válasza:
Én azt az opciót választom, hogy igen, és élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!