Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, össze jönnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, össze jönnétek olyan sráccal akinek vissza varrott pénisze van?

Figyelt kérdés
Egy üzemi baleset miatt történt ez.

2020. aug. 15. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

😂😂😂😂

De unatkozik valaki!

2020. aug. 15. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Na erre kíváncsi vagyok mesèlj mi történt? Nekem a fejemet varták vissza,mert fejvesztve szaladtam egy csaj után..
2020. aug. 15. 12:02
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Mutasd 😂
2020. aug. 15. 12:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az mit jelent?
2020. aug. 15. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Tudom olvastam a baleseti jegyzőkönyvet.Alulirott xy a mindennapi munkavègzès közben maradandó sèrülèst szenvedett,müszak közben rátört a nemi vágy ès hogy csillapitsa a vágyát önkielègitèst vègzett egy szállitószallag mellett közvetlenül,a figyelmetlensèg következmènyekèppen ez a szállitószallag becsipte a dolgozó nemi szervèt ès letèpte,a károsult csak ezt akkor vette èszre mikor megnèzte a markát ès már nem volt benne a pènisze,de akkor már kèső volt mert a szallitószallag addigra már elvitte a letèpett nemes szervet ès csak 3-km el odèbb találták meg egy hulladék gyüjtő kontènerben,de mire a sèrült oda èrt addigra a kukás autó elvitte azt,a soför elmondása alapján látták a belehulló pèniszt de nem tulajdonítottak neki jelentősèget mert hallották hogy a gyárban akkora a hajtás hogy az emberek mèg a faxukat is elhagyják..
2020. aug. 15. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Mielőtt még a "mindenki-kamu-csak-én-nem" trollok itt élveznének el, halkan megsúgom, hogy igen, történhet olyan, hogy valami odacsapódik az ember lába közé. Akár egy nehéz tárgy, akár egy éles szerszám, és igen, így sérülhet a pénisz is.
2020. aug. 15. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
#6-os Ha valaki úgy kezd el ismerkedni egy nővel hogy "szia bèla vagyok ès letèpte a tö..öm a markológèp ès úgy van visszavarva így is jó leszek?" Az menjen a pi..ba, itt nem a trollokrol szól a történet hanem a bènákrol akik itt akarják megsajnáltattni magukat hogy pi..hoz jussanak.Egyszerü a történet valószinü hogyha tudja használni a pèniszèt ès ki tudja elègiteni a csajt akkor nem lessz gond a továbbiakban,nem tartom valószínűnek hogy majd azèrt hagyja el egy csaj mert vissza van varva neki ami egyébként jól müködik.
2020. aug. 15. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Mutasd, milyen az?
2020. aug. 15. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
A visszavarrott nem is áll fel,úgyhogy kihagyom.
2020. aug. 15. 13:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan lehet mint a szanaszét plasztikázott műmell? Tele van hegekkel? Sexy 😀
2020. aug. 15. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!