Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek fitymaszűkülete volt de megoldódott tudtok normális szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
ha van olyan akinek körül metélés nélkül oldódott meg arra is nagyon kíváncsi lennék (nekem szerencsére nem kellett műtét) gondolom inkább le volt tapadva.
Viszont érzékeny próbálom szoktatni az ingerekhez.
bár a szex az szinte lehetetlen így.
2020. aug. 14. 10:54
11/15 A kérdező kommentje:
az érzékenységgel mit kezdtél?
2020. aug. 17. 11:01
12/15 anonim válasza:
Kicsit érzékeny volt az elején, de nem volt komoly gondom. Annyi, hogy mai napig nagyon hamar elélvezek, de nem hinném, hogy emiatt.
13/15 A kérdező kommentje:
magától elmúlt nem tettél érte semmit?
2020. aug. 17. 12:59
14/15 anonim válasza:
Néha direkt hátrahúztam a fitymát, és úgy voltam egész nap, de ezt nem sokáig csináltam.
15/15 anonim válasza:
Én fitymaplasztikàt csinàltattam, mert nem akartam a körülmetélést.
Idén lesz 7. Éve hogy volt a műtét, tökéletes azóta is.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!