Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek fitymaszűkülete volt de megoldódott tudtok normális szexuális életet élni?
ha van olyan akinek körül metélés nélkül oldódott meg arra is nagyon kíváncsi lennék (nekem szerencsére nem kellett műtét) gondolom inkább le volt tapadva.
Viszont érzékeny próbálom szoktatni az ingerekhez.
bár a szex az szinte lehetetlen így.
" bár a szex az szinte lehetetlen így."
Na most akkor nem megy vagy szinte nem megy???
VAgy csak hokizol?
egyszer kerültem ilyen helyzetben túl érzékeny voltam azóta enyhült de félek megint ilyen helyzetbe kerülni míg teljesen meg nem szűnik az érzékenység.
remélem meg fog szűnni ha szoktatom az ingerekhez.
gyakorlás alatt mit értesz? maszturbálást? vagy minél több időt legyen hátra húzva? a hátra húzást seb tapasszal oldottad meg hogy úgy is maradjon?
mennyi idős vagy?
"gyakorlás alatt mit értesz? maszturbálást?"
1es vagyok. Én kb 15 éves koromtól napi szinten nyomtam a recskát, és bármilyen vicces, szerintem ez segített. Kb 17 éves lehettem mikor mereven is hátrament teljesen a bőr, és 18 évesen az első dugásnál nem is kellett semmilyen szinten aggódjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!