Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek fitymaszűkülete volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek fitymaszűkülete volt de megoldódott tudtok normális szexuális életet élni?

Figyelt kérdés

ha van olyan akinek körül metélés nélkül oldódott meg arra is nagyon kíváncsi lennék (nekem szerencsére nem kellett műtét) gondolom inkább le volt tapadva.

Viszont érzékeny próbálom szoktatni az ingerekhez.

bár a szex az szinte lehetetlen így.

2020. aug. 14. 10:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 18 éves koromra megoldódott magától, a sok húzogatástól megnyúlt annyira a fityma magától, hogy már teljesen hátra tudom húzni mereven is.
2020. aug. 14. 11:04
 2/15 A kérdező kommentje:
és tudsz nemi életet élni? ha élsz már
2020. aug. 14. 11:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt már 8 különböző csajom, semmi gond nem volt fitymaügyileg. Pedig tini koromban nagyon aggódtam emiatt.
2020. aug. 14. 11:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

" bár a szex az szinte lehetetlen így."

Na most akkor nem megy vagy szinte nem megy???

VAgy csak hokizol?

2020. aug. 14. 12:05
 5/15 A kérdező kommentje:

egyszer kerültem ilyen helyzetben túl érzékeny voltam azóta enyhült de félek megint ilyen helyzetbe kerülni míg teljesen meg nem szűnik az érzékenység.

remélem meg fog szűnni ha szoktatom az ingerekhez.

2020. aug. 14. 12:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Volt, elmúlt nem fáj. Gyakorolj sokat. Eleinte volt, hogy hátrahúzott fitymával voltam órákig. Benne volt a nadrágban és iszonyúan érzékeny volt.
2020. aug. 14. 12:51
 7/15 A kérdező kommentje:

gyakorlás alatt mit értesz? maszturbálást? vagy minél több időt legyen hátra húzva? a hátra húzást seb tapasszal oldottad meg hogy úgy is maradjon?

mennyi idős vagy?

2020. aug. 14. 12:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hat éves koromban nyissz... Nem vagyok orvos, de a világon semmi hátránya nincs szóval kérdezz erről meg egy sebész/ urulógust
2020. aug. 14. 15:29
 9/15 A kérdező kommentje:
nincs szükség sebészre ez a része megoldódott
2020. aug. 14. 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:

"gyakorlás alatt mit értesz? maszturbálást?"

1es vagyok. Én kb 15 éves koromtól napi szinten nyomtam a recskát, és bármilyen vicces, szerintem ez segített. Kb 17 éves lehettem mikor mereven is hátrament teljesen a bőr, és 18 évesen az első dugásnál nem is kellett semmilyen szinten aggódjak.

2020. aug. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!