Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen volt a másnap a legelső anál szex után ? Hogy éreztétek magatokat?
Figyelt kérdés
El is mesélhetitek hogy hogy történt, és a màsnap milyen volt. Keserves, fájdalmas mintha egy vonat ment volna át rajtatok vagy semmi extra?2020. aug. 14. 01:20
2/12 anonim válasza:
Masnap semmi extra. Az analis szex utan kb 1 oran at sajgott legutobb a popsim de elviselheto volt.
3/12 anonim válasza:
Azért a csajokat kérdezed hogy legyen mire recskáznod mi!?
5/12 anonim válasza:
Másnap semmi, szex után 1-2 óráig fura érzés volt, de nem éreztem semmiféle fájdalmat.
6/12 A kérdező kommentje:
Úgy értve úgy elzsibbadtál hogy nem éreztél semmit?
2020. aug. 14. 10:23
7/12 anonim válasza:
Nem elzsibbadtam, hanem pici sajgást éreztem, de egyáltalán nem fájdalmasat. Ja, és a legelső anál szex után hatalmasat f*stam :D ha erre vagy kíváncsi.
8/12 A kérdező kommentje:
De nem egyből a szex után amikor még a pasid is ott volt az ágyon, ugye? Az picit durva lett volna
2020. aug. 14. 12:17
9/12 anonim válasza:
#8 hogyne :D megvártam amíg elmegy otthonról.
10/12 A kérdező kommentje:
És fehéret ürítettél a wc-én??
2020. aug. 14. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!