Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen egy kis maroknyi cicim van fog még vajon nöni?
Én azt olvastam régebben,hogy a cicikének a növését befolyásolja nagyon a fogyókúra.Ha az a kritikus 3 napon fogyózol automatikusan leáll ez a növekedés a mellben.De szoptatás után akár változhat is.
Igen a szép mell az nagyon nőies.Imádják a pasik.Mondjuk a pedofilok azok nem.
En azt mondanam hogy a pasik legtobbszor azatlagos meretu ciciket szeretik.
Nem veletlenul akkora az atlagos amekkora, evoluciosan nagyobbranott volna a lanyok melle ha az jonne be a szelekcio miatt.
Ugyanannyi pasi szereti a kis ciciket mint a nagyokat. Ez kb olyan mint hogy mekkora farok a legjobb. Az a lenyeg h kompatibilis legyen mert van szuk csaj is meg tág csaj is.
A tag csajoknak kell a 20 centi, egy szukebb lanynak az mar fájna ha kemenyen megraknák vele.
Nekem az osszes baratnom kivetel nelkul azt mondta h atlag feletti meretem van, volt aki azt mondta hogy nagy, a tobbi pedig azt hogy egyertelmuen nagyobb mint az atlag amivel dolguk volt, az elso harmad határára tennék.
Volt viszont egy aki azt mondta h kicsi. Persze, a csajba bele tudtam nyulni 3 ujjal es azt mondta hogy akkor jo neki az ujjazas... konkretan akkor meg nem tudtam h ökölszex lehetseges, de azon agyaltam h ebbe beleférne kis tréning utan az öklöm. Kiderult h kifogott 2 pasit elottem, mindketto 20 cm feletti volt.
Gondolom azota meglepodott hogy veletlenul osszejott a tág vaginájához 2 nagy pénisz, tobbet nem fog.
Az a lenyeg hogy a mellmeret mivel a ciciknek funkcioja sincs, konkretan elhanyagolhato. Valakinek ez tetszik valakinek az, de egy viztos: sokkal tobb ismerosom mondja azt hogy neki a kicsi cicik jonnek be jobban mint amennyinek a nagyok tetszenek. Nem divat ma a nagy mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!