Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik thai masszázs szalonokban ajánlanak fel happy finnisht az olajos maszázshoz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 10:08
1/14 anonim válasza:
Egyik sem. Masszázs szalonokban nincs ilyen lehetőség.
Te erotikus masszőrt keresel, ezek más felületeken hirdetnek.
Egy masszőr.
2/14 A kérdező kommentje:
érdekes sabaiban és spiritbenvolt már ilyen élményem
2020. aug. 13. 10:47
3/14 anonim válasza:
Ez egy masszás és nem erotika. Az hogy volt olyanban részed az a férfitól függött. Még egy pék is megdug téged, ha azt akarod. Kiváncsi vagyok, hogy abban a sabaiban van-e női masszőr aki vállal bárkinek ilyet.
4/14 A kérdező kommentje:
női masszőr volt és pasi vagyok
2020. aug. 13. 10:59
5/14 anonim válasza:
Akkor lehet bejöttél nekik és szívesen csinálták.
6/14 A kérdező kommentje:
tuti nem jötem be...
2020. aug. 13. 11:09
7/14 anonim válasza:
nekem is ajánlottak már ilyet. de nem "reklámozom" hogy hol, nem akarom, hogy bordély legyen a helyből mert a masszázs nagyon jó volt.
8/14 anonim válasza:
Ha finn ember megy be, és elégedett a szolgáltatással, akkor valósulhat meg a "happy finnish", ahogy te írod.
9/14 anonim válasza:
Normális szalonban semmi ilyesmi nem történik.
10/14 anonim válasza:
beszamolok.hu
normális elhivatott masszőr nem veri ki neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!