Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A salátás puncival van a probléma vagy alapból nem szerettek oralisan kényeztetni?
Kezdek teljesen elkeseredni, eddig 4 férfiből 2 teljesen kihagyta az orális kényeztetés részt, pedig én mindegyiknél adtam.
Eddig sem voltam túlságosan megbarátkozva a puncimmal, de az utolsó két incidens teljesen elvette a kedvemet a szextől. Nagyon sokat gondolkodtam a műtéten korábban, de most már az önbizalmamnak is lőttek. Nyilván nem fogom őket kényszeríteni, hogy tegyek meg, ha nem akarjak.
Mindannyian különböző nemzetiségűek, úgyhogy ez alapján nem tudok párhuzamot vonni. Plusz az első kettőnél szűz voltam, lehet emiatt vállaltak csak be?
Szerintem is, kifogtál 2 balfaszt, akik alspból nem szeretnek nyalakodni. Nem is értem az ilyet. Az pedig olyan csodálatos dolog. Amelyik férfi nem szereti, ott már valami probléma van szerintem alapból is.
Ugyhogy ne keseredj el. Nem a te szép kis puncikáddal van a baj. Találsz majd még olyat aki úgy kinyalja, hogy csillagokat látsz az élvezettől.
A salátással nincs semmi gond. Imádom 😍
Csak gombás v retkes ne legyen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!