Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos férfi? Képes lett volna nemi erőszakra? Mi lehetett ezzel a célja? 20/L
Sétáltam az utcán, elkezdett követni egy tőlem kb 6 évvel idősebb férfi. Egyszer csak mögém osont és egy hatalmasat csapott a fenekemre, meg picit alám is nyúlt (erőből tette) és el futott. Én vissza fordultam nem akartam bemenni a kis utcába, amerre ő futott és vissza jött hozzám ismét, nem szólt csak szembe állt velem és bámult, nagyon félelmetes volt a nézése. Szerencsére jöttek a járdán és el futott jó messzire, de futás közbe is csak engem nézett, bámult vissza rám.
Majd este rámírt kamu facen, hogy gyönyörű vagyok és hogy megakar ismerni.
Miért nem volt velem normális, ha megakar ismerni?
Mi a célja az ilyennek?
Nem értem az ilyet.
Vegyél egy bors sprét!
Az ilyen az őrült és talán bármire képes!
Feljelentést kéne tenned ismeretlen tettes ellen!
Jóképű férfi volt? Akik matrózok voltak, azok szoktak durván nyomulósan ismerkedni nőkkel.
Matrózok hasonló viselkedését megörökítő ikonikus kép:
(II. világháború végét ünnepelő matróz csakúgy megcsókol egy ápolónőt. A háttérben a barátnője, aki utána felesége is lett, 70 évet együtt éltek.)
Igen.
Beszéltem vele.
Mit beszélgettél vele facen?
Feljelentetted végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!