Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasi nem kívánja a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
Van olyan akinèl ez előfordul? A szexuális életünket amúgy jónak mondanám, nincs semmi gond, napi 1-2 alakalom általában megvan, de van pl hogy olyankor kívánja a szexet amikor én nem (pl reggel vagy napközbe) és van hogy én kívánom amikor ő nem( esténként sokszor) nálatok is van ilyen? Ja es van egy 2 eves gyerek is, így nehez sokszor összehozni... 25L

2020. aug. 10. 21:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kívánod....

Ne tedd napirendi ponttá a szexet (a nők ezt szokták tenni) mert az rutinhoz és ellaposodáshoz vezet!

Ha ő akarja és te nem akkor mondd neki h van 5 perce h meggyőzzön. Ennyi idő nyakcsókolgatás mellmasszírozás és hát karmolászás egy nőnél általában elég ahhoz hogy beinduljon...

Vagy engedd meg h olyankor kinyaljon. Mire belelendül addigra te is akarni fogod!...

35F

2020. aug. 11. 19:29
 22/24 A kérdező kommentje:
Rá se mindig lehet szàmítani, sokat megy el fél évekre külszolgàlatra. Igaz ott a fizetése sokkal-sokkal magasabb. Szóval nem fenékig tejfel semmi sem. A kollegai rosszabbak, akik vele egy idősek csak a szexre mennek, meg hülyítik a csajokat.
2020. aug. 11. 19:32
 23/24 A kérdező kommentje:
21-es, igen erre én is gondoltam hogy rá kéne vezetnem valahogy, hogy beindítson, nem csak elutasítani. De engem az zavar hogy olyan is van hogy neki nincs kedve, vagy hogy fáradt. Eddig nem nagyon volt olyan hogy ne lett volna kedve, meg ha faradt is volt. Meg az előző srácokkal sem volt ilyen hogy ne lett volna a kedve a férfinek... csak erre vonatkozott a kerdes hogy van e mashol olyan hogy a srac időnként nem akar dugni
2020. aug. 11. 19:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Aki fáradt az nem igazán akar dugni. Ez speciel igaz. De nekem valaki azt mondta hogy aki otthagyja a feleségét hetekre vagy hónapokra ott előbb utóbb bevezetik az A és a B hetet illetve hónapot. :D Meg azt is mondták hogy egy kapcsolat átlagosan 3 külszolgálatot bír ki. Utána szétmegy a házasság...

A kapcsolatot a hétköznapok merítik és az intimitás tölti fel. Ha megspóroljátok az intimitást ez vagy az miatt akkor a kapcsolat elhal...

2020. aug. 11. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!