Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasi nem kívánja a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
Van olyan akinèl ez előfordul? A szexuális életünket amúgy jónak mondanám, nincs semmi gond, napi 1-2 alakalom általában megvan, de van pl hogy olyankor kívánja a szexet amikor én nem (pl reggel vagy napközbe) és van hogy én kívánom amikor ő nem( esténként sokszor) nálatok is van ilyen? Ja es van egy 2 eves gyerek is, így nehez sokszor összehozni... 25L

2020. aug. 10. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

"Hát kérlek mert nem 40 évesen szeretnèk gyereket. És mert megvan mindenem ami ehhez kell"

Konkrétan mi? Alapból a gyerekhez 2 dolog kell hím és nőstény (férfi,nő). Viszont szerintem az a jó, ha 2 diplomás ember, jó fizetéssel vállal gyereket. Ismerősöm 30 körüli, diplomás, jó fizetéssel, a férje ugyanez, ők mondjuk vállaltak gyereket, saját lakással, nekik nem túl korai. Kíváncsi vagyok, hogy 23 évesen mid van, hogy nem túl korai. EL tudod mondani, vagy el akarod?

2020. aug. 10. 22:14
 12/24 A kérdező kommentje:
El, persze. Saját lakásunk, 2 autónk, jó fizetésünk.
2020. aug. 10. 22:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
A pénz édes kevés. Látszik rajtad, hogy érzelmileg nem vagy elég érett ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott értelmes gyereket nevelj fel
2020. aug. 10. 23:02
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
2 autó minek? 25 évesen annyira nehéz buszozni, gyalogolni, biciklizni. Lusta embereknek való autó. Érdekes, errefelé simán bejutni a belvárosba, pedig nem fél kilométer. a levegőt szennyezni van eszed.
2020. aug. 10. 23:07
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
#14-es te nagyon ostoba vagy látszik nincs gyereked meg eszed sem,majd rájössz egyszer hogy milyen egy gyerekel a mindenhová gyalog vagy biciklivel elmenni/posta,bolt,orvos/stb stb plussz cibálni a szatyrokat meg a gyereket T ömegközlekedèsen vagy biciklin,de olyan ostoba vagy inkább ne is szaporodj.
2020. aug. 10. 23:31
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, kicsit kíváncsivá tettél, elárulod, hogy 25 évesen miből vagy ilyen jó helyzetben? Gondolom akkor 23 évesen is volt jó fizetés és 2 autó, akkor 23 évesen, hogy?
2020. aug. 10. 23:52
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem èrtem mit lovagoltok ezen a kèrdèsen hogy miből tellik kèt autóra,irigyek vagytok ilyen a magyar ember,egyèbkènt meg nem ez volt a kèrdès.
2020. aug. 11. 00:01
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Szanalom.. Mit vajkatok mas penztarcajaban? Nem ez volt a kerdes. Irigykedtek, vagy mi? Ha mimdene megvolt hozza, testileg is a legjobb korban volt a szuleshez akkor majd ti biztos jobban tudjatok, mikor kell gyerek a kerdezonwk.
2020. aug. 11. 00:08
 19/24 A kérdező kommentje:
Na hálistennek a sok lifecoach és élettanácsadó is megérkezett teljesen más dolgokról magyarázni mint amit kérdeztem. Képzeljétek, nem mindenki fővárosi, itt Hódmezővásárhelyen igenis kell auto. Egyiket a férjem használja másikat meg én. Egyébként meg én dolgoztam az érettségi után, ferjem katona tiszt, mind a ketten 250 fölött keresünk, ami itt elég. Lakást olcsón tudtunk venni csok + honvédségi hitellel. Még kérdés esetleg a magánéletemre vonatkozóan?
2020. aug. 11. 10:12
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az lenne, hogy nincs a férjednek egy helyes katona haverja? Nagyon bukok az izmos, gondolkodasilag is érett férfiakra. Ha olyan lenne, mint a párod, hogy 25 évesen lehet rá számítani és támaszkodni, közösen építeni az életünket, a két kezem összetenném érte.
2020. aug. 11. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!